: بررسی پاسخ¬های منفی متقاعدکننده از دیدگاه تحلیل کلام

دانلود پروپوزال آماده: بررسی پاسخ­های منفی متقاعدکننده از دیدگاه تحلیل کلام

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

زبان­شناسی همگانی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

در این فصل کلیات پژوهش را مطرح خواهیم نمود. دلایلی را ارائه خواهیم کرد که ما را به انجام این پژوهش رهنمون شده­اند. همچنین پیرامون هدف پژوهش، پرسش و فرضیه­ی پژوهش، روش انجام پژوهش و پیشینه­ی پژوهش توضیح خواهیم داد. درخصوص مثال­های ارائه شده بایستی اشاره کنیم که تمامی مثال­های ارائه شده در فصل چهارم (تحلیل داده)، از گفتگوی میان آزمودنی­ها ثبت شده است. با این حال مثال­های مندرج در سایر فصل­ها یا ساخته­ی خود پژوهشگر هستند، یا برگرفته شده از منابع مطالعه شده است و یا اینکه از گفتگوی واقعی میان گویشوران گرفته شده است. با توجه به اینکه درج گفتگوی میان آزمودنی­ها بدون کسب اجازه صورت گرفته است بنابراین از ذکر نام خانوادگی آن­ها خودداری می­کنیم و فقط اسم کوچک آ­ن­ها را درج می­کنیم.

علم زبانشناسی امروزه همگام با بسیاری از رشته­های علمی دیگر به بررسی و مطالعه­ی زوایای خاصی از زندگی انسان­ها می­پردازد. آنچه در حوزه­ی این علم امکان بررسی و تأمل می­یابد، زبان و حوزه­های چهارگانه­ی آن یعنی آواشناسی-واج­شناسی، صرف، نحو و معناشناسی است. برای «زبان» تعاریف مختلفی ارائه شده و هر یک از زبان­شناسان از زاویه­ی خاصی به مسأله نگریسته است. نجفی ( ۱۳۷۶ [۱۳۵۸]) براین باور است که زبان مهم­ترین ابزار ارتباطی میان انسان­هاست. بحث ارتباط/ تعامل کلامی[۱] درست همان چیزی­ست که در این پژوهش به­ دنبال بررسی آن هستیم. برای بررسی این موضوع ناگزیر وارد یکی از شاخه­های علم زبانشناسی بنام تحلیل گفتمان/ تحلیل کلام[۲] خواهیم شد. تحلیل کلام بعنوان یک حوزه­ی میان­رشته­ای به تأثیر عوامل مختلف اجتماعی، روانشناختی، فرهنگی، سیاسی و غیره در شکل­گیری صورت و نقش زبانی می­پردازد. براون و یول[۳](۱۹۸۳، در پیشگفتار) معتقدند که « اصطلاح تحلیل کلام، با یک گستره­ی معنایی وسیع، جهت بررسی حوزه­ی گسترده­ای از فعالیت­ها مطرح می­شود. این شاخه از علم زبانشناسی به توصیف فعالیت­هایی می­پردازد که در حوزه­های بینارشته­ای نظیر جامعه­شناسی زبان، روانشناسی زبان، زبانشناسی فلسفی و زبان­شناسی رایانشی امکان طرح می­یابند.» ون­دایک[۴] (۱۹۹۷)، مفهوم گفتمان را از سه بعد، الف. کاربرد زبان؛ ب.برقراری ارتباط میان باورها (شناخت)؛ و ج. تعامل در موقعیت­های اجتماعی توصیف کرده است. میشل فوکو[۵] (۱۹۷۸)، حوزه­ی عمل گفتمان را در رابطه­ی عینیت جامعه بررسی می­کند. فوکو گفتمان را آن چیزی می­داند که در دوره­ای مشخص و بر اساس قواعد دستوری و منطقی می­توان به صورت درست بیان نمود. هی[۶] (۲۰۱۷) بر این باور است که زبان پاره­ای جدانشدنی از سایر نمودهای زندگی انسان است. بنابراین آنچه که صورت­های زبانی را در ارتباط­های اجتماعی تعیین می­کند در واقع مرتبط با نیازهای ارتباطی انسان از قبیل نیازهای اجتماعی، شناختی و عاطفی است. این باور ریشه در منابع گوناگون از جمله انسان­شناسی، علوم شناختی، زبانشناسی نقش­گرا، روان­شناسی زبان، فلسفه

و جامعه­شناسی دارد. زبانشناسی نظام­مند نقش­گرا، زبان را یک نظام مستقل نمی­داند بلکه آن را پاره­ای از بافت وسیع­تر اجتماعی- فرهنگی می­بیند. به دیگر سخن، زبان را وسیله­ای می­داند برای تعامل اجتماعی (هلیدی و حسن[۷]، ۱۹۸۵؛ مارتین[۸]، ۱۹۹۲)

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

[۱].  linguistic interaction

[۲].  discourse analysis

[۳].  G. Brown & G. Yule

  1. ۴٫ A. Van Dijk
  2. ۵٫ Foucault
  3. A. W. He
  4. ۷٫ A. K. Halliday & R. Hassan
  5. ۸٫ R. Martin
مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

پنج − 1 =

0