اثر بازخورد هنجاری بر روی تکلیف پرتاب

دانلود پروپوزال آماده: اثر بازخورد هنجاری بر روی تکلیف پرتاب

نمونه پروپوزال های آماده همه رشته های دانشگاهی و دانلود فرم تکمیل شده و پر شده طرح پیشنهادیه پروپوزال، نوشته شده با اصول روش تحقیق مناسب برای پایان نامه.

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

بازخورد افزوده (آگاهی از اجرا-آگاهی از نتیجه) همواره یکی از متغیرهای رفتارحرکتی محسوب می‌شود. در ادبیات یادگیری حرکتی برای بازخورد افزوده، دوعملکرد اطلاعاتی و انگیزشی[۱] در نظر گرفته شده است(اشمیت و لی، ۲٠٠٥). عملکرد اطلاعاتی، به یادگیرنده اطلاعاتی پیرامون ماهیت تکلیفی که آموخته شده است ارائه می­دهد و یادگیرنده را برای اصلاح در برنامه حرکتی راهنمایی می­کند. عملکرد انگیزشی(انرژی زایی)، ایده‌ای برای بالا بردن علاقه تکلیف و تشویق برای تلاش مداوم، پشتکار و توجه به دستاوردهای تکلیف از طریق شواهد و فرآیند اجرا است. در زمینه عملکرد اطلاعاتی بازخورد مطالعاتی که صورت گرفته، به مسائلی چون تواتر بازخورد، دقت، سرعت، زمان و یا برآورد خطا پرداخته اند. بیشتر متغییرهای مطالعه شده، عملکرد اطلاعاتی بازخورد را شامل می‌شوند، در مقابل عملکرد انگیزشی نسبتا نادیده گرفته شده یا به عنوان اثرات زودگذر بر اجرا واثرات غیر مستقیم بر یادگیری شناخته شده است ( اشمیت، لی، ۲٠٠٥). در ادبیات یادگیری حرکتی همیشه یک سردرگمی برای نوع و تعداد ارائه بازخورد وجود داشته است. ولی با این حال، تمرکز اصلی ما در این تحقیق بیشتر بر عملکرد انگیزشی بازخورد می‌باشد. در طول چند سال گذشته، شواهد نشان میدهد که بازخورد افزوده تنها یک عملکرد اطلاعاتی در یادگیری نیست، بلکه یادگیری از طریق ویژگیهای انگیزشی بازخورد افزوده نیز بدست می آید. در ادبیات یادگیری حرکتی افرادی مانند آدامز، ١٩٧٨ ،١٩٨٧؛ لیتل و مک‌کولا ١٩٨٩؛ لاک، کارتلج و کوپل ١٩٦٨ به اثرات انگیزشی بازخورد اشاراتی کرده‌اند( مگیل،۲٠٠١ ).

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

شکل بازخورد افزوده و مقدار آن و زمان ارائه آن، بر اجرا و یادگیری تاثیر می‌گذارد. تا کنون تمام متغیرهای مربوط به بازخورد مطالعه نشده است، و اکثر نویسندگان( مثلا بیلدئو ، ١٩٦٦) معتقدند که بازخورد افزوده، به تنهایی یک متغیر فوق‌العاده مهم (البته به استثنای خود تمرین) در یادگیری حرکتی است( اشمیت و لی، ۲٠٠۵). با وجود بازخورد، اجراي مهارت‌ها کمتر خسته‌کننده بوده و جذابيت بيشتري پيدا مي‌کند. و در صورت حذف تمام بازخوردها يادگيري صورت نمي پذيرد(اشمیت و لی، ۲٠٠۵). در ادبیات یادگیری حرکتی، بازخورد افزوده(آگاهی از اجرا، آگاهی از نتیجه) شامل دو عملکرد اطلاعاتی و انگیزشی می‌باشد(اشمیت و لی، ۲٠٠۵؛ مگیل، ۲٠٠١) و همانطور که قبلا اشاره شد، عملکرد اطلاعاتی بازخورد نسبت به عملکرد انگیزشی بیشترین سهم از تحقیقات را به خود اختصاص داده است. اکثر محققان اعتقاد داشتند که، عملکرد انگیزشی زودگذر و اثرات موقتی بر اجرا و یا یادگیری دارد (اشمیت، و لی۲٠٠۵).

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده روانشناسی، کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی

 

[۱] . motivation

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

18 + سیزده =

0