بررسی وضعیت سواد رسانه¬ای کارکنان ادارات روابط عمومی سطح شهر کرمانشاه

دانلود پروپوزال تکمیل شده و پر شده: بررسی  وضعیت سواد رسانه­ای کارکنان ادارات روابط عمومی سطح شهر کرمانشاه

نمونه پروپوزال های آماده همه رشته های دانشگاهی و دانلود فرم تکمیل شده و پر شده طرح پیشنهادیه پروپوزال ارشد و دکتری، نوشته شده با اصول روش تحقیق مناسب برای پایان نامه.

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

امروزه، وجود عصر انفجار اطلاعات بر همگان واضح است. در پایان قرن بیستم به علت تغییر و تحولات بسیار عظیم علمی – تکنولوژیکی، جهان دچار دگرگونی های بسیار شدید شد که در همۀ زمینه های زندگی بشر همچون مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی تأثیر گذار بود. جهان تحت تأثیر این تحولات شکل جدیدی به خود گرفت. با پیدایش شبکه های نوین و جهان اطلاعات و ارتباطات و تأثیر پذیری همۀ ابعاد زندگی بشر از این انقلاب تکنولوژیک، جهان وارد جامعۀ جدیدی شده است که بعضی محققان آن را «جامعه اطلاعاتی» نامیده اند(ببران و خدا ویردی زاده،۱۳۹۰: ۲۹). یکی از معیارها و مشخصه های مربوط به ظهور جامعۀ اطلاعاتی، سرعت فراگیری رسانه هاست. که قلمرو زندگی خصوصی انسان ها را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. با پیشرفت هایی که در فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی فراهم آمده است، خدمات تلویزیون با شبکه هایی از مؤسسات و نهادهای گسترده و در نهایت با ماهواره ها پیوند خورده و به سهولت در هر کجای جهان در دسترس قرار گرفته اند. با این حال، پوشش رسانه های جدید، از تلویزیون های ماهواره ای گرفته تا اینترنت، به شدت رشد کرده و همۀ جهان را متأثر ساخته است. دسترسی مداوم به رسانه ها به طور ۲۴ ساعته و این مسأله که رسانه های جدید مخاطبان می توانند هم تولید کننده و هم مصرف کننده اطلاعات باشند، باعث شده تا فراگیری آنها بسیار گسترده و سریع باشد(ویز[۱]، ۲۰۱۸: ۳۲). رسانه ها اعم از تلویزیون، رادیو، اینترنت، ماهواره، روزنامه، مجله ها و … به طور فزاینده ای اطلاعات، سرگرمی  و آگهی های مختلف را به افراد عرضه می کنند و نقشی مهم در شکل دهی و نفوذ به فرهنگ، ارزش، باور، اعتقادات و دیدگاه ها را در بردارند. در عصر حاضر به منظور بقاء در این شبکۀ اطلاعاتی که در سراسر محیط فرهنگی انسان ریشه دوانیده حفظ استقلال فکری و اندیشه، اجتناب از انفعال، بهره مندی از تفکر انتقادی و افزایش توانایی گزینش و انتخاب و رویارویی با این فرآیند پیچیده و فراگیر از طریق تکوین و تکامل سواد رسانه ای قابل حصول تلقی می شود (همان، ۳۰). با این حال، در دنیای امروز رسانه ها یکی از اجزای اساسی جوامع بشری هستند،  بحث سواد رسانه­ای[۲] از مباحث جذاب در حوزۀ ارتباطات است که طی سال­های اخیر در کشور ما مورد توجه قرار گرفته است. بنا به تعریف، به توانایی و قدرت دسترسی، تحلیل، ارزیابی و انتقال اطلاعات و پیام­های رسانه­ای که می­توان در چهارچوب­های مختلف چاپی و غیر چاپی عرضه کرد، سواد اطلاعاتی می­گویند(کانسیداین، ۱۳۷۹: ۲). در یک تعریف بسیار کلی، سواد رسانه­ای عبارت است از: یک نوع درک متکی بر مهارت که بر اساس آن می­توان انواع رسانه­ها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد (شکرخواه، ۱۳۸۶: ۲۷). به زبان ساده،  سواد رسانه­ای  مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر؛ چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و یا این که میزان مصرف هر ماده بر چه مبنایی باید باید استوار باشد. سواد رسانه ای می تواند به مخاطبان رسانه ها بیاموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شوند و به معادلۀ متقابل و فعالانه ای وارد شوند که در نهایت به نفع خود آنان باشد. به دیگر سخن، سواد رسانه ای کمک می کند از سفرۀ رسانه ها به گونه ای هوشمندانه و مفید بهره مند شویم(پاتر،۲۰۱۷: ۳۶).

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی

 

[۱] . Vize, Anne

[۲] . Media Literacy

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

چهار × 3 =

0