پرسشنامه اولویت بندی عوامل همراستایی فناوری اطلاعات و کسب و کار الکترونیک(با استفاده از تکنیک AHP) (مهسا شالی عراقی ۱۳۹۲ )

پرسشنامه اولویت بندی عوامل همراستایی فناوری اطلاعات و کسب و کار الکترونیک(با استفاده از تکنیک AHP) (مهسا شالی عراقی ۱۳۹۲ )

روایی و پایایی دارد

نحوه نمره دهی وکلید سوالات دارد.

پس از شناسایی عوامل نهایی برای همراستایی ، پرسشنامه ای بر اساس عوامل نهایی همراستایی طراحی گردید و طی آن از خبرگان خواسته شد تا در خصوص وزن و اهمیت هر یک از عوامل مشخص شده در پرسشنامه برای میزان همراستایی فناوری اطلاعات و کسب و کار الکترونیک مشخص نمایند.

سوالات این پرسشنامه مربوط به وزن و میزان اهمیت عوامل همراستایی طراحی شده است. به دلیل روش مقایسه دودویی معیارها و زیر معیارها، میزان ارتباط هر دومعیار و زیر معیار را باهم  مقایسه کرده و نمره بین ۹-۱ بر اساس درجه اهمیت به آنها داده شده است.

 

در این تحقیق هر پرسشنامه بر اساس طیف  لیکرت طراحی شده است. این طیف پنج گزینه ای در پرسشنامه شامل خیلی کم ، کم ، متوسط ، زیاد ، خیلی زیاد و امتیازهای تخصص یافته به این گزینه ها به صورت زیر می باشد:

خیلی کم (۱)، کم (۲)، متوسط (۳)، زیاد(۴) ، خیلی زیاد(۵)

پس از توزیع پرسشنامه ها و جمع آوری آنها برای هر یک از پرسشنامه ها جدولی نهایی تشکیل گردیده که در آنها برای هر یک از سوالات میانگین پاسخ های پاسخ دهندگان محاسبه می گردد. در نهایت میانگین نهایی که حاصل محاسبه میانگین برای میانگین ها می باشد. نتیجه مورد نظر جهت سنجش برای همراستایی را معین می کند.

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

نه − 2 =

0