پرسشنامه ارزيابي آمادگي الکترونيکي در حوزه استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات در جامعه

پرسشنامه ارزيابي آمادگي الکترونيکي در حوزه استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات در جامعه

روایی و پایایی دارد

نمره گذاری و کلید سوالات دارد

به منظور گردآوري داده‏هاي مورد نياز تحقيق، منابع و روش‏هاي مختلفي وجود دارند که در يک نگاه کلي مي‏توان آنها را به دو دسته منابع اوليه و منابع ثانويه تقسيم کرد.

منابع ثانويه: براي شناخت مباني نظري تحقيق و دستيابي به اطلاعات حاصل از تلاش‌ها‌ي تحقيقي در گذشته روش‌ها‌ي کتابخانه‌اي مورد نظر است. اين روش جهت جمع‏آوري اطلاعات موجود براي پي‏ريزي مباني کلي تحقيق همچون تعريف مفاهيم کليدي و عملياتي، طرح ضرورت‌ها، بيان کاربردها‌ و تشريح اهميت و نيز شناخت مباني نظري مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 منابع اوليه: پس از جمع‏آوري داده‏هاي موجود که از منابع ثانويه بدست آمده‏اند، نياز جهت بدست آوردن داده‏هاي تکميلي وجود دارد که محقق بايد با استفاده از ابزارهاي جمع‏آوري داده‏ها مانند پرسشنامه، آنها را از منابع اوليه بدست آورد زيرا از منابع ثانويه قابل حصول نيستند. از آنجا که پژوهش حاضر از نوع توصيفي است، همچون بسياري از مطالعات توصيفي مشابه براي جمع‏آوري اطلاعات مورد نياز جهت پاسخگويي به يکي از پرسشهاي تحقيق (پرسش شماره ۲) از پرسشنامه استفاده شده است و در مورد ساير سوالات، اطلاعات و آمار موجود جهت تحليل مورد استفاده قرار گرفته است. دلايل استفاده از پرسشنامه بدين شرح است:

۱- صرفه جويي در وقت و هزينه.

۲- در مقايسه با ساير روش‌ها‌ از اعتبار بيشتري برخوردار است.

۳- استخراج داده‌ها‌ در اين روش آسان‌تر است.

سوالات پرسشنامه کاملاً بر اساس شاخص‏هاي تعريف شده در مدل CID (مدل دانشگاه هاروارد) که در فصل ۲-۵ بدان پرداخته شد طراحي شده‌اند. مقياس مورد استفاده براي اندازه‌گيري، مقياس اندازه‌گيري پنج گزينه‌اي ليکرت است که با اختصاص اعداد از يک تا پنج امکان تجزيه و تحليل نتايج بر مبناي مقياس فاصله‌اي فراهم شده است.

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

دو × 1 =

0