پرسشنامه ارائه الگوی جامع سنجش انگیزش کارکنان

پرسشنامه ارائه الگوی جامع سنجش انگیزش کارکنان

روایی و پایایی دارد

نمره گذاری و کلید سوالات دارد

به منظور طراحی پرسشنامه از مقیاس سنجش انگیزش و عملکرد که توسط دارن جیمز الدینگ (۲۰۱۷) در دانشگاه برمنگام تدوین شده، پس از انجام اصلاحات مورد نیاز (با همکاری نخبگان) استفاده شده است پرسشنامه مذکور[۱] شامل دو بخش عمده می‎باشد:

۱- نامه همراه : در این قسمت هدف از گردآوری داده‎ها به وسیله پرسشنامه و ضرورت همکاری پاسخ دهنده در عرضه‎ی داده‎های مورد نیاز، بیان شده است. برای این منظور بر با ارزش بودن داده‎های حاصل از پرسشنامه تأکید گردیده تا پاسخ دهنده به طور مناسب پاسخ سئوال را عرضه کند.

۲- سئوال‎های (گویه‎های) پرسشنامه: این بخش از پرسشنامه شامل دو قسمت است:

الف) سوال‎های عمومی (جمعیت شناختی[۲]) :

این قسمت شامل اطلاعات دموگرافیک کارمندان که عبارتند از: نام شرکت محل اشتغال، جنسیت، میزان سن، وضعیت تاهل، میزان تحصیلات، وضعیت پست سازمانی، نوع استخدام و میزان سابقه کار می­باشد.

ب) سوال‎های تخصصی :

پرسشنامه مذکور جمعاً دارای ۲۸ گویه بسته ـ پاسخ می‎باشد که در دو بخش جداگانه مطرح گردیده­اند. در طراحی این قسمت­ها سعی گردیده است که سئوال‎های پرسشنامه تا حد ممکن قابل فهم و روان باشند. برای طراحی این بخش­ها از مقیاس ۱۰ گزینه­ای استفاده شد. شکل کلی و امتیاز بندی این طیف برای سئوال‎های مثبت به صورت ذیل می‎باشد:

 

شکل کلی :            خیلی کم                                        نسبتا کم   نسبتا زیاد                                        خیلی زیاد

 

امتیازبندی:       ۱           ۲           ۳           ۴            ۵           ۶           ۷           ۸            ۹           ۱۰

 

پس از تدوین طرح مقدماتی پرسشنامه تلاش گردید تا میزان روایی وپایایی پرسشنامه تعیین شود.

 …

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

7 + 19 =

0