بررسی فاکتورهای موثر بر پذیرش فناوری های جدید در بازاریابی توسط مدیران با استفاده از مدل پذیرش فناوری و ایجاد شاخص پذیرش فناوری به کمک سیستم استنتاج فازی

  • عنوان پروپوزال: بررسی فاکتورهای موثر بر پذیرش فناوری های جدید در بازاریابی توسط مدیران با استفاده از مدل پذیرش فناوری و ایجاد شاخص پذیرش فناوری به کمک سیستم استنتاج فازی

قسمت هایی از پروپوزال:

بیان مسأله:

با وجود توسعه چشمگیر فناوریهای جدید، برخی سازمانهای مالی نیاز به پذیرش چنین فناوریهایی را به‌طور كامل به‌دست فراموشی سپرده اند و یا اینكه نسبت به تصمیم گیری درباره فرایندهای پذیرشی مربوط و اقدام به پیاده سازی آن با سرعت بسیار پایینی حركت می‌كنند . برخی از مدیران مالی تمایل دارند تا بهترین فناوریهای موجود دردنیای تجارت را به‌كار گیرند ، در عین حال به‌نظر می رسد كه بسیاری از آنها گرایش به چشم پوشی از اثرات انسانی و سازمانی این فناوریها دارند‌. جامعیت این فناوریهای جدید و تواناییهای بالقوه آن را می‌توان در واقع به عنوان منبع بالقوه ای از ضعف در نظر گرفت . دلیل این امر ناتوانی مدیران مالی نسبت به استفاده از این فناوریها برابر رقبای خود یا ناتوانی شان در بهره برداری از فرصتهای ناشی از این فناوریها است . جهت حل مسئله بایستی قابلیتهای این فناوریها ، كفایتشان برای كسب و كار ، امكان بهره برداری از مزایای آن و تلاش در جهت كسب ذهنیتی نو از مدیریت را درك كرد . در عین حال ، درك نحوه ارتباط دقیق فناوریهای جدید با سیستمهای اطلاعاتی و نیز چگونگی تضمین تداوم كسب و كار با توجه به امنیت چنین فناوریهایی ، بسیار ارزشمند است (رسولی و باقری نژاد، ۱۳۸۹).

……

مرور منابع:

کاظمی و بایایی (۱۳۸۷) کاربرد فراگیری الکترونیکی در سازمان را مورد مطالعه قرار دادند. آنها در پژوهش خود ضمن تشریح ویژگی های فراگیری الکترونیکی، کاربرد فراگیری الکترونیکی در سازمان و جایگاه آن در خط مشی های سازمان، چالش های پیش روی استفاده از فراگیری الکترونیکی در سازمان را مورد مطالعه قرار دادند. آنها نتیجه گیری کردند که فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی امکاناتی را فراهم ساخته اند که با استفاده از آنها می توان هزینه های فراگیری در سازمان را کاهش داد.

………..

فرضيه‏هاي تحقیق:

 

  1. بین برداشت ذهنی مدیران از مفید بودن فن آوری های جدید بازاریابی و میزان پذیرش این فناوری ها رابطه معناداری وجود دارد.
  2. بین برداشت ذهنی مدیران از آسانی استفاده فن آوری های جدید بازاریابی و میزان پذیرش این فناوری ها رابطه معناداری وجود دارد.۳- بین تصمیم به استفاده مدیران نسبت به فن آوری های جدید بازاریابی و میزان پذیرش این فناوری ها رابطه معناداری وجود دارد…………..
  3. ۴-بین استفاده عملی مدیران از فناوری های جدید بازاریابی و میزان پذیرش این فناوری ها رابطه معناداری وجود دارد.
  4. ۲- بین نگرش مدیران نسبت به فن آوری های جدید بازاریابی و میزان پذیرش این فناوری ها رابطه معناداری وجود دارد.

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

14 − هشت =

0