بررسی تاثیر اجزای آمیخته بازاریابی برجذب مشتریان بانک توسعه تعاون استان کرمانشاه

دانلود پروپوزال تکمیل شده و پر شده: بررسی تاثیر اجزای آمیخته بازاریابی برجذب مشتریان بانک توسعه تعاون استان کرمانشاه

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

مبنای تسهیلات اعطائی توسط بانک­ها و موسسات مالی، آن قسمت از سپرده­های مردم می­باشد که بصورت سپرده نزد بانک­ها سپرده گذاری شده است. بنابراین، توانائی بانک­ها برای اعطای تسهیلات به میزان سپرده­های پس انداز نزد هر بانک بستگی دارد. از اینرو، کلیه اشخاصی که وجوه مازاد بر نیازهای فوری خود را در بانک­ها به صورت سپرده پس­انداز نگهداری می­کنند، می توانند به روشنی ملاحظه نمایند که بانک­ها و موسسات مالی این وجوه را در جهات و مواردی از نیازهای جامعه به مصرف می­رسانند که به صورت عمده زمینه ساز رفع مشکلات مالی، ایجاد اشتغال، رفع نیازهای ضروری و بهبود آن دسته از متقاضیان شاغل در ابعاد کوچک می­گردد.

در بانک­داری نوین عوامل متعددی وجود دارند که بر روند جذب مشتریان بانک­ها تأثیر میگذارند شناسایی و تعیین میزان تأثیر و نوع ارتباط این عوامل با موفقیت بانک­ها در جذب و نگهداری مشتریان مقوله­ای مهم می­باشد و در عصر حاضر بدلیل وجود رقابت بین بانک­ها و مؤسسات مالی برای جذب بیشتر مشتری تسلط بر عوامل مؤثر بر جذب وحفظ مشتریان اهمیت ویژه­ای یافته است و همواره اصلی­ترین وظیفه سیستم بانکی بوده است.

آميخته بازاريابي از مولفه­هاي مهم در تصميم گيري و ارزيابي هاي مربوط به بازاريابي يك بنگاه است چون كه آميخته بازاريابي يا استراتژي بازاريابي تركيبي از عناصر لازم براي برنامه­ريزي و اجراي كل عمليات بازاريابي است. از سوي ديگر عناصر آميخته بازاريابي قابل كنترل بوده و با يكديگر ارتباط متقابل دارند. تصميم در مورد يكي از آنها برروي فعاليت­هاي مربوط به ديگر عناصر تاثير مي گذارد و اگر اجزاء آميخته بازاريابي به نحو موثري با يكديگر تركيب شوند به نحوي كه هم به نيازهاي مصرف كننده و هم با نيروهاي محيطي در كل بازار انتخاب شده هماهنگي داشته باشند باعث پديد آمدن يك سيستم بازاريابي موفق مي­شود (كتابي،۱۳۸۴)

آمیخته بازاریابی نمایان‌گر فعالیت­های اساسی مدیران بازاریابی است. پس از انتخاب یک بازار هدف، مدیران بازاریابی باید یک برنامه سیستماتیک برای فروش به مشتریان و ایجاد روابط بلندمدت تدوین کنند (دویلی، ۱۹۹۵). برنامه بازاریابی از تصمیماتی راجع به محصول، قیمت، ترفیع و توزیع تشکیل می‌شود. اینها مهمترین نوع بخش­هایی هستند که مدیران بازاریابی برای رسیدن به اهداف فروش و سودآوری، منابع سازمان را به آنها تخصیص می‌دهند (گولداسمیت، ۱۹۹۹، ص۱۷۹).

آميخته بازاريابي مجموعه­اي از ابزارهاي قابل كنترل بازاريابي است كه شركت آنها را در هم مي آميزد تا پاسخگوي بازار هدف باشد. آميخته بازاريابي در بر گيرنده همه كارهايي است كه شركت مي تواند انجام دهد تا بر ميزان تقاضا (براي محصولاتش) اثر بگذارد(درگي،۱۳۸۴).

تئوریسین‌های بازاریابی خدمات، مطالعات زیادی را در زمینه تفاوت بین بازاریابی خدمات و بازاریابی محصولات انجام دادند (بری، ۱۹۸۰). بخش عمده‌ای از این تلاش­ها صرف تأکید بر مفهوم آمیخته بازاریابی و اینکه آمیخته بازاریابی خدمات با آمیخته بازاریابی کالاها متفاوت است، شد. با نشان دادن این نکته که بازاریابی خدمات مستلزم تصمیمات متفاوتی نسبت به کالاهاست، این اندیشمندان توانستند بازاریابی خدمات را از بازاریابی کالاها متمایز سازند. درآمیخته‌ بازاریابی‌خدمات ‌ما ‌سه پی(P3) دیگر شامل پرسنل، دارایی­های فیزیکی و رویه‌ها (فرآیندها) را در جمع چهار پی(P4) مشاهده می‌کنیم که درنهایت یک آمیخته بازاریابی با هفت پی(P7) برای خدمات به‌وجود می‌آید. بدین ترتیب تئوریسین‌های بازاریابی خدمات، یک تئوری مدیریتی جدید را ایجاد کردند و آن را از بازاریابی کالاها متمایز ساختند (لاولاک، ۱۹۹۶؛ گولداسمیت، ۱۹۹۹).

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی، ترجمه مقالات آماده، پروپوزال با مقاله بیس آماده

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

بیست − شش =

0