ارائه چارچوبی برای ارزیابی فاکتورهای تأثیرگذار بر موفقیت بکارگیری سیستم¬های پزشکی مراقبت از راه دور ( با استفاده از تلفیق دو مدل TAM و UTAUT)

عنوان پروپوزال: ارائه چارچوبی برای ارزیابی فاکتورهای تأثیرگذار بر موفقیت بکارگیری سیستم­های پزشکی مراقبت از راه دور ( با استفاده از تلفیق دو مدل TAM و UTAUT)

قسمت هایی از پروپوزال:

بیان مسأله:

پیدایش تکنولوژی و گسترش آن تغییرات زیادی را در هر علم و صنعتی ایجاد کرده‌است، علم پزشکی نیز از این قاعده مستثنی نبوده‌است و فناوری علاوه بر تأثیراتی که در پیشرفت خود آن داشته‌است در توسعه و بهبود ارائه خدمات پزشکی و مراقبتی نیز تأثیرات بسزایی داشته‌است.  پس از بوجود آمدن کامپیوتر و پیشرفت آن و پس از سیستم‌های اطلاع رسانی پیشرفته از قبیل شبکه‌های کامپیوتری و جهانی شدن اینترنت همگان به این فکر افتادند که از این سیستم‌ها برای اطلاع رسانی به سود خود استفاده کنند. در این میان بخش‌های درمانی و مراقبتی نیز به این فکر افتادند تا از طریق اینترنت خدمات بهتری را به کلیه مردم ارائه دهند فناوري ارتباطات اين امکان را فراهم مي­کند تا خدمات پزشکي و مراقبتی به مراکزي که از لحاظ جغرافيايي از مرکز ارائه دهنده مجزا هستند  فراهم شود که به آن مراقبت از راه دور یا پزشکی از راه دور[۱] گفته می­شود. به عبارت ساده، پزشكی از راه دور با بهره­گیری از تكنولوژی ارتباطات و اطلاعات دستیابی به اطلاعات متخصصین پزشكی را تسهیل می­كند و هدف آن افزایش كیفیت و كاهش هزینة مراقبت بهداشتی و درمانی از طریق تبادل اطلاعات پزشكی است. در واقع پزشکی از راه دور به کاربردن ارتباطات الکترونیکی و فنآوری ارتباطات از راه دور برای انجام و پشتیبانی خدماتی از قبیل مراقبتهای بالینی از راه دور، آموزش و تعلیم دادن در زمینه­های مرتبط به تندرستی به متخصصان و بیماران، توسعه بهداشت عمومی و اجرای مدیریت تندرستی است(Chabat et al., 2016).

……

مرور منابع:

باقری و همکاران (۱۳۸۸) پذیرش بانکداری اینترنتی در ایران را با بسط مدل پذیرش فناوری مورد مطالعه قرار دادند. در این پژوهش با بررسی مهم­ترین مدل­های ارائه شده در حوزه پذیرش فردی فناوری، دو سازه برداشت ذهنی از توانایی شخصی و اعتماد به مدل پذیرش فناوری افزوده شده­اند.

………..

فرضيه‏هاي تحقیق:

  1. عملکرد مورد انتظار بر روی تمایل رفتاری پذیرش سیستم مراقبت از راه دور تاثیر دارد.
  1. تلاش مورد انتظار بر روی تمایل رفتاری پذیرش سیستم مراقبت از راه دور تاثیر دارد.
  2. نفوذ اجتماعی به طور مثبت بر روی تمایل رفتاری پذیرش سیستم مراقبت از راه دورتأثیر دارد.
  3. شرایط تسهیل کنندگی دارای نقش مهمی بر موفقیت بکارگیری سیستم مراقبت از راه دور می­باشد.
  1. تمایلات رفتاری دارای اثر معنی دار مهمی بر موفقیت بکارگیری سیستم مراقبت از راه دور می­باشد.
  2. نگرش نسبت به استفاده از سیستم مراقبت از راه دور تأثیر مهمی بر تصمیم به استفاده از آن و موفقیت بکارگیری آن دارد.

………….

 

 

  1. Telemedicine
مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

4 × سه =

0