دانلود پروپوزال آماده روانشناسی: اثر القاي خلق مثبت بر افزايش اميد در بين دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا

دانلود پروپوزال آماده روانشناسی: اثر القاي خلق مثبت بر افزايش اميد در بين دانشجويان دانشگاه بوعلي سينا

دانلود پروپوزال آماده روانشناسی و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و انجام پایان نامه دکتری و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

محققين و متخصصين باليني در سالهاي اخير به جاي مطالعه‌ي ضعف‌هاي بشر به طور فزاينده‌اي بر تعيين نيروهاي روان شناختي تأكيد دارند كه رشد و توسعه‌ي سلامت را در پي دارند. شاخه‌ي جديد علم روان شناسي و ديدگاههاي نوين اش در صدد بررسي ظرفيت‌ها و قدرت‌هاي روان شناختي به جاي آسيب شناسي رواني مي‌باشند. اعتقاد اساسي روان شناسي مثبت[۱] اين است كه ويژگي‌هاي مثبت قابل اندازه گيري مي‌توانند به عنوان سپري افراد را در برابر حوادث نا مطلوب و عوامل خطر زا[۲] محافظت نمايند(مستن وکاوس وورث[۳]، ۱۹۹۸؛ راتر[۴]، ۱۹۹۹) و لذا بررسي كيفيت‌هاي مثبت افرادي كه چنين معيارهايي را دارا هستند مي‌تواند به طور مستقيم در رسيدن به اين امر محققين را ياري مي‌رساند(سولدو[۵] و هونبر[۶]، ۲۰۱۷) که اميد يكي از سازه‌هاي شناختي – انگيزشي[۷] است كه در اين زمينه مورد تاکيد قرار گرفته است(اسنايدر،شين[۸] و لوپز، ۲۰۱۸). مکينز(۲۰۱۶) شادي[۹] را اساسي ترين هيجان مثبت و اميد را مهمترين زير مجموعه شادي مي‌داند(به نقل از خلجي،۱۳۸۶). اسنايدر، چيونز و سيمپسون[۱۰] (۱۹۹۷) نظريه‌ي انگيزشي‌اي ارائه دادند كه بر متغير انگيزشي – شناختي اميد متمركز است. اسنايدر(۲۰۱۶) اميد را، متغير فردي اي كه در جريان ارزيابي ظرفيت‌هاي وابسته به هدف پايدار مي‌ماند، تعريف مي کند؛ هر چند كه تحت تأثير عواملي مانند مشاوره[۱۱] و آموزش در سطوح مختلف تغيير مي‌پذيرد(به نقل از برکمن و ليبرمن[۱۲]، ۲۰۱۸). در اين نظريه اميد از ديگر متغيرهاي انگيزشي – شناختي مانند خوش بيني[۱۳] و خود كفايتي[۱۴]، متمايز مي‌شود(اسنايدر، ۲۰۱۶).

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

اهميت اميد در ارتباط‌هاي بين فردي و نقش مؤثر و سازگارانه آن در تعامل‌ها و مهارت هاي اجتماعي و رويارويي با مسائل زندگي و نيز فراواني رفتارهاي ياس و نوميدي در بين افراد جامعه (اوينگ باوز[۱۵]،۱۹۹۹) و ارتباط آن با ترس، اضطراب و بي كفايتي اجتماعي(اوينگ باوز و اسنايدر، ۲۰۱۶) از جمله عوامل مهم روي آوري به پژوهش در زمينه‌ي اميد مي‌باشد و تأثير مستقيم آن در عزت نفس، اعتماد به نفس، خودپنداره مثبت (ميکائيل[۱۶]،۲۰۱۶) و در كل سلامت و بهداشت رواني(اسنايدر، ۲۰۱۷)، ضرورت پرداختن به آن را توضيح مي‌دهد. همچنین آموزش شيوه هاي‌ افزايش اميد در دانشجويان از مشكلات رواني- اجتماعي پيشگيري کرده كه اين امر خود موجب كاهش آسيب‌هاي اجتماعي و در كل منجر به افزايش بهداشت رواني جامعه مي‌گردد. بنابر يافته ها و شواهد عيني، دانشجويان همدان از نظر ويژگي هاي عدم سلامت روان مانند افسردگي در وضعيت نامطلوبي قرار دارند(يعقوبي و محققي،۱۳۹۰). دانشجويان درگير مسائلي چون تغييرالگوي آموزش، رشته تحصيلي، تغييرات بلوغ و تحولات شناختي هستند که اگر در اين بين، اميدشان را نيز از دست دهند، دچار خسران خواهند شد که مي توان  با شناخت روش‌هاي افزايش اميد به ياري آنان شتافت.

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

در تحقيق هو، چنگ و چنگ[۱۷] (۲۰۱۸) بر دانشجويان دانشگاه چيني شاتين در هنگ كنگ، ونگ و ليم[۱۸](۲۰۱۸) بر ۳۳۴ دانش‌آموز دبيرستاني در سنگاپور، آلبرتو و جوينر[۱۹](۲۰۱۸) بر بيماران مزمن انسداد ريوي، وندرولدن، گريوينک و ديجکند[۲۰] (۲۰۱۸)، بر قربانيان بلاياي طبيعي، ترنزو و پينتو [۲۱](۲۰۱۷) بر زنان مبتلا به سرطان سينه، همچنين، بر بيماران مبتلا به سرطان كليه و افراد ميانسال، مشخص گرديد كه رابطة مثبت و معناداري بين مثبت انديشي و اميد به زندگي وجود دارد.

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۷- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۹- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

انجام پایان نامه کارشناسی ارشد ، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری ، انجام رساله ، انجام پروپوزال دکتری ، پروپوزال آماده ، پروپوزال آماده ، پروپوزال آماده

 

[۱] Positive psychology

[۲] risk factors

[۳] Masten & Coastworth

[۴] Rutter

[۵] Suldo

[۶] Hubner

[۷] Cognitive-motivational

[۸] Shane

[۹] joy

[۱۰]. Cheavens &  Sympson

[۱۱] counseling

[۱۲]. Berkman & Lieberman

[۱۳] optimism

[۱۴] Self-sufficiency

[۱۵] Onwuegbuzie

[۱۶] Michael

[۱۷]. Ho & Cheung & Cheung

[۱۸]. Wong & Lim

[۱۹] Alberto & Joyner

[۲۰] Vandervelden, Grieving & Dijkand

[۲۱] Trunzo & Pinto

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

یک × چهار =

0