تدوين راهبرد توليد محتواهاي سازماني و مردمي در فضاي مجازي
دانلود پروپوزال آماده: تدوين راهبرد توليد محتواهاي سازماني و مردمي در فضاي مجازي
دانلود پروپوزال آماده و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت سازمانی و صدا و سیما و انجام پایان نامه دکتری مدیریت دولتی و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده مدیریت دولتی روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
بدون شك پيدايش وب در دهه ۱۹۹۰ تغييرات اساسي در ارتباطات افراد در سطوح مختلف ايجاد كرده است و تاثير آن در بخشهاي جامعه چشمگير است. استفاده جهاني كابران اينترنت از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۶ نرخ رشدي برابر ۵۶۶ درصد داشته است. به عبارتي تعداد كاربران از ۳۶۰ميليون به حدود ۵/۲ ميليارد رسيده است. رشد سريع اينترنت نشان از اين دارد كه فضاي مجازي به يك واقعيت مجازي در تمامي فعاليتهاي روزمره انسانها تبديل شده است.( قانع،۱۳۹۱، ص.۲۰۸)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
در کشور ما سازمانهاي مختلفي براساس مأموريتهاي محوله و اهميتي که فضاي مجازي و مباحث تهاجم فرهنگي و جنگ نرم دارند، در فضاي مجازي حضور چشمگير و قابل توجهي داشته و دارند. اما آيا تنها حضور و صرف هزينههاي کلان براي دستيابي به اهداف و مأموريتهاي محوله کفايت ميکند؟ نداشتن يک راهبرد مشخص و اصولي که براساس اهداف کلان و سندهاي بالادستي تهيه شده باشد در بيشتر مواقع مانع از دستيابي به اهداف تعيين شده توسط مديران ارشد سازمانها ميشود.
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
ابراهيم آبادي، حسين(۱۳۹۱). ويژگيها، معيارها، و استانداردهاي توليد محتواي الكترونيكي درفضاي مجازي با تأكيد برالگوي آموزش و يادگيري الكترونيكي.سعیدرضا عاملی(گردآورنده)،مجموعه مقالات همايش محتواي ملي در فضاي مجازي(صص. ۲۸۳-۳۱۱).تهران:سازمان اسناد و کتابخانه ملي
اين مقاله با تاكيد برالگوي آموزش و يادگيري الكترونيكي به بررسي ويژگيها، معيارها و استانداردهاي توليد محتواي الكترونيكي درفضاي مجازي ميپردازد. اين مقاله از نوع مقالات مروري و بر اساس مطالعات سندي كتابخانهاي است. در ايران به رغم تمامي فراز و فرودها در عرصه فنآوريهاي اطلاعاتي و فضاي مجازي، زمينهها و گزينههاي درخوري براي توليد محتواي الكترونيكي فراهم شدهاست، اما در يك نگاه واقعبينانه ميتوان گفت براي رونق بخشيدن، جذّابتر كردن و متنوع كردن توليد محتواي الكترونيكي به ويژه در فضاي رقابت با ديگر كشورها، برنامهها و فعاليتها ناچيز بوده است. در چنين شرايطي و براي تغييرات و تحولات مورد انتظار بايد رويكرد تازهتري در اينباره اتخاذ كرد و در پي «الگوي نويني ازمطالعه، برنامهريزي و عمل» بود كه به مواردي از آن اشاره ميشود. تغيير وضعيت درتوليد محتواي الكتونيكي بومي با چندرسانهاي ساختن كتابهاي درسي مدارس وكتب علمي دانشگاهها و حركت به سوي يادگيري الكترونيكي كه هسته اصلي پيشبرنده توليد محتوا در كشور به حساب ميآيد؛ نگاه جديد به موضوع توليد محتواي الكترونيكي و خارج كردن آن از انفعال با حمايت از ايجاد و توسعه نهادها و نيروي انساني حرفهاي اين حوزه؛ ايجاد نظام مطالعاتي و ارزشيابي مداوم به منظور گزارش شناخت، به همراه زنجيرهاي از بازخوردها ومشوقها براي محتواهاي توليد شده استاندارد و معيار در كشور به ويژه در حوزههاي فرهنگي، علمي وآموزشي؛ اتخاذ و اجراي برنامههاي حمايتي براي رونق اشتغال در اين عرصه از خدمات الكترونيكي و مجازي و به طور خاص توسعه سيستمها، نرمافزارهاي توليد محتواي چندرسانهاي و سرويسهاي مربوط به آن به زبان فارسي و معطوف به ساده و روان بودن كاربري آن در سراسر كشور.
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيههاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۷- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۹- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری مدیریت، انجام رساله روانشناسی، انجام پروپوزال دکتری مدیریت.
دیدگاهی بنویسید