: تأثیر شخصیت بر کارآفرینی مدیران در شرکت¬ بیمه البرز
دانلود پروپوزال آماده: تأثیر شخصیت بر کارآفرینی مدیران در شرکت بیمه البرز
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت بازرگانیگرایش:مدیریت بیمه
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
توسعه يافتگي كشور يكي از اهداف اصلي درسند چشم انداز بيست ساله جمهوري اسلامي ايران بوده است (رضايي و دهكردي، ۱۳۸۵، ص ۱۵) صنعت بيمه پشتوانه ي راسخي است كه سهم قابل توجهي در تحقق اين مهم خواهد داشت. فلسفه وجودي صنعت بيمه در سرتاسر جهان، مشتريان يا به عبارت بهتر همان بيمه گذاران هستند. در كشور ما نيز صنعت بيمه عاملي است كه به طور مستقيم پاسخ گوي نياز جامعه در تنظيم تعاملات اجتماعي، تأمين امنيت حرفهاي كسب و كارها و فعاليتهاي اقتصادي میباشد (سهاميان مقدم،۱۳۸۶، ص ۳).
از طرفی امروزه کارآفرینی را به عنوان موتور رشد و توسعه سازمانها و جوامع میشناسند (مقیمی، ۱۳۸۳). همچنین از آن به عنوان سمبل و نماد تلاش و موفقیت در امور تجاری یاد میکنند. کارآفرینان پیشگامان موفقیتهای تجاری در جامعه هستند. توانایی آنها در بهرهگیری از فرصتها، نیروی آنها در نوآوری و ظرفیت آنها در قبال موفقیت، به عنوان معیارهایی هستند که کارآفرینی نوین به وسیله آنها سنجیده میشود. کارآفرینان از نظر رهبری، مدیریت، نوآوری، کارایی، ایجاد شغل، رقابت، بهره وری و تشکیل شرکتهای جدید، سهم مهمی در رشد اقتصادی دارند. بنا بر اعتقاداتی، در جوامع، لازم است که انقلاب کارآفرینی رخ دهد. این انقلاب در قرن حاضر اهمیتی به مراتب بیشتر از اهمیت انقلاب صنعتی دارد(Kuratko & et al, 1989).
در بسياری از کشورهای پيشرفته و نيز برخی کشورهای در حال توسعه طی چند دهه اخير توجه خاصی به موضوع کارآفرينی و کارآفرينان شده است. علت اين توجه نقش مهم، مثبت و سازنده کارآفرينان در توسعه اقتصادی و اجتماعی، بهرهبرداری از اين انرژی و نيروی بالقوه در جهت مقابله با مسائل و چالشهای نظير تورم، رکود و به خصوص بيکاری بوده است (احمد پور، ۱۳۸۳، ص ۴).
کارآفرینی در وهله اول نیازمند مدیران کارآفرین است. شناسایی چنین مدیرانی نیازمند تحقیقات بسیاری است تا بتوان از آنها در جایگاههای مناسب بهره برد. یکی از راههای شناسایی آنها مطالعه ویژگیهای شخصیتی مؤثر بر کارآفرینی است. در این راستا پژوهش حاضر به مطالعه تأثیر ویژگیهای شخصیتی مدیران بر ویژگیهای کارآفرینی آنها در بیمه البرز میپردازد.
ویژگی شخصیتی از دیدگاه اچ ،جی، آیزنگ
آیزنگ[۱] پژوهشهای خود را برای بررسی نمونهها، انواع شخصیت و ویژگیهای شخصیتی متمرکز کرده است نظریه او مبتنی بر نظریه جالینوس، حکیم یونان باستانی است که آدمیان را در یکی از چهار گروه صفراوی، سوداوی، دموی و بلغمی قرار میداد(نظریه سرشت). دو مزاج صفراوی و سوداوی با دو مزاج دیگر یعنی دموی و بلغمی مخالف هستند و حالتهای روان نژندی دارند در حالیکه دو مزاج دیگر نشانه رفتارهایی هستند که دارای ثبات بیشتری بوده و شدت هیجانها در آنها کمتر است.
نکته دیگر اینکه مزاجهای صفراوی و دموی ویژگیهای مشترکی دارند که میتوان آنها را با برونگرایی توصیف کرد همچنین سوداویها و بلغمیها نیز دارای ویژگیهای مشترکی مطابق با ویژگیهای درونگرایی هستند. آیزنگ تأکید بر این نکته دارد که هیچ یک از افراد جامعه بطور خالص متعلق به یکی از مزاجهای چهارگانه نیست بلکه ترکیبی از ویژگیهای مزاجهای مختلف را دارا است این نظریه تقریباً پذیرش جهانی یافته است. (کریمی،یوسف،۱۳۷۶)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱]. H.J Eysenek
دیدگاهی بنویسید