بررسی تاثیر اخلاق ترافیک شهروندی بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی؛ مطالعه موردی شهر اصفهان
دانلود پروپوزال تکمیل شده و پر شده: بررسی تاثیر اخلاق ترافیک شهروندی بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی؛ مطالعه موردی شهر اصفهان
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
رشد شهرنشيني در جهان و به ويژه در كشورهاي در حال توسعه رو به افزايش است. اين امر نياز به استفاده از وسايل حمل و نقل را بيشتر مي نمايد. وسايل حمل و نقل موتوري با ويژگي ها و پتانسيل هاي خود دسترسي سريع و راحت به فواصل دور و نزديك را ممكن نموده اند. اما عوارض و مشكلاتي مانند تصادفات، آلودگي هوا، سروصدا و راه بندان هاي طولاني مدت را به همراه داشته است.
يكي از مشكلات اساسي كه در اصفهان مشاهده مي شود و روزانه هزاران نفر را در خود گرفتار مي كند، مشكل “تراكم ترافيك شهري” مي باشد. تراكم ترافيك به عنوان يك مشكل مشترك در شهرهای بزرگ جهان شناخته شده است و كارشناسان حمل و نقل و ترافيك، انسان، وسايل نقليه و شبكه معابر را از عوامل موثر در عرصه ترافيك شهري مي دانند و عدم رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي از طرف انسان (به عنوان عامل فعال و با شعور اين سيستم) از علل انساني اساسي اين پديده شهري بيان گرديده است.
مطالعات انجام شده در خصوص زمينه ها و عوامل بروز تخلفات ترافيكي در كشورهاي مختلف، نشان مي دهد كه در همه كشورها خصوصاً در كشورهاي توسعه يافته، عوامل بروز تخلفات بيشتر به ويژگي هاي شخصيتي رانندگان و هنجارهاي غالب اجتماع برمی گردد. از ساير عوامل موثر بر بروز تخلفات و رفتارهاي پرخطر در اين كشورها می توان به عواملی همچون: عدم آگاهي از عواقب تخلف، ريسك پذيري، قدرت نمايي، ميل به قانون شكني، بي اعتمادي به قانون، عادات نادرست فرهنگي، خشم و عصبانيت، نادرست بودن طرح هندسي مسير، نقص قوانين، عدم اجراي قوانين، برخورد نامناسب با متخلفان، نظارت نامناسب و احتمال پايين شناسايي تخلفات، وجود زمينه هاي چانه زني با پليس و عدم قطعيت مجازات ها اشاره نمود.
عامل انساني از ديدگاه علوم مختلفي چون روانشناسي، جامعه شناسي، علوم تربيتي و بهداشت قابل بررسي است. در اين مطالعه از ديدگاه جامعه شناسانه به آن نگريسته مي شود. يكي از مباحث مهم در جامعه شناسي معاصر، بحث شهروندي و به دنبال آن اخلاق شهروندي مي باشد. اخلاق شهروندي محصول زندگي شهري است. به طور خلاصه شهروند، فردی است كه در شهر زندگي مي كند، از امكانات شهر بهره مي برد و در مقابل شهر و ديگر شهروندان داراي مسئوليت مي باشد. اخلاق شهروندي عبارت است از وظايف و تعهداتي كه هر شهروند در قالب رفتارهاي اجتماعي نسبت به نهادهاي اجتماعي و ساير شهروندان دارد.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی، ترجمه مقالات آماده، پروپوزال با مقاله بیس آماده
دیدگاهی بنویسید