بررسی تأثیر بکارگیری پایگاه داده الکترونیکی افراد سابقه دار بر کاهش سرقت (مطالعه موردی: نیروی انتظامی شهرستان یاسوج)
عنوان پروپوزال: بررسی تأثیر بکارگیری پایگاه داده الکترونیکی افراد سابقه دار بر کاهش سرقت (مطالعه موردی: نیروی انتظامی شهرستان یاسوج)
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
نیاز به امنیت در همه زمینه ها نیازی زیربنایی می باشد. فلسفه وجودی دولت های مدرن هم ایجاد و تضمین امنیت و کاهش جرائم می باشد (هابز، ۱۳۸۱). در عین حال با توجه به افزایش جرائم و میزان بزهکاری واقعی، احساس ناامنی نسبت به وقوع جرم در جامعه در حال افزایش می باشد. این امر که بحران مشروعیت و کارآمدی آرمان های بازپروری و اصلاح و درمان را پیش روی متولیان سیاست جنایی نهاده است، دولت ها را به جستجوی ساز و کارهای تازه تری برای پاسخگویی به نیاز طبیعی امنیت و مصونیت از مخاطرات ارتکاب جرم یا احتمال بزهکاری رهنمون کرده است.
……
مرور منابع:
خانعلی پور و آقابابایی (۱۳۸۹) مدیریت جرم شناسی خطر جرم از منظر ابزارهای ICT و ارتباطات را مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه به روش اسنادی و با اشاره به برخی تجارب موجود، به بررسی نقش ابزارهای ICT و ارتباطات در مدیریت خطر جرم پرداخته است. یافته های تحقیق نشان داد که ابزارهای ICT و ارتباطات از طریق شناسایی موقعیت های دارای خطر بزهکاری، مصون سازی آماج های جرم و مناطق پر خطر، تقویت نظارت و رویت پذیری و بالا بردن هزینه ارتکاب جرم به واسطه افزایش احتمال شناسایی و دستگیری مرتکب، به کاهش از جرائم کمک و خطر ارتکاب جرم را مدیریت می کند.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه اصلی تحقیق:
۱- بکارگیری پایگاه داده الکترونیکی افراد سابقه دار باعث کاهش وقوع سرقت در نیروی انتظامی شهرستان یاسوج شده است.
فرضیه های فرعی تحقیق:
۱- میزان موفقیت بکارگیری پایگاه داده الکترونیکی افراد سابقه دار در تشخیص عاملان سرقت در نیروی انتظامی شهرستان یاسوج رضایتبخش بوده است.
۲- کامل نبودن پایگاه داده الکترونیکی ها و اطلاعات این پایگاه از نقاط ضعف پایگاه داده الکترونیکی افراد سابقه دار در نیروی انتظامی شهرستان یاسوج می باشد.
۳- بهره گیری و استفاده مناسب از این پایگاه از نقاط قوت پایگاه داده الکترونیکی افراد سابقه دار در نیروی انتظامی شهرستان یاسوج می باشد.
………….
دیدگاهی بنویسید