: بررسي تأثير بانکداري الکترونيک بر عملکرد نظام بانکداري بدون ربا مطالعه تطبيقي سيستم بانکداري ايران و مالزي
دانلود پروپوزال آماده: بررسي تأثير بانکداري الکترونيک بر عملکرد نظام بانکداري بدون ربا
مطالعه تطبيقي سيستم بانکداري ايران و مالزي
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
معارف اسلامي و مديريت گرايش مديريت مالي
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
پيدايش بانکداري به قرنها پيش باز مي گردد . در آن موقع اهداف بانکداري با زمان حال متفاوت بوده است ، قرنها پيش دريافت بهره قرض و کارمزد حفظ امانت ، سود قابل توجهي به همراه داشت . اين موضوع به تدريج حس رقابت برخي از افراد را برانگيخت و با وجود مشکلات عديده اي که براي جلب اعتماد عمومي داشتند اولين موسسات خصوصي ، جذب سپرده هاي مردم را راه انداختند . در اندک زماني اين مؤسسات توانستند فعاليتهاي خود را از محدوده جذب سپرده و قرض دادن اموال خود و ديگران ، به خدمات بيشتري چون نقل و انتقال وجوه در داخل ، خريد و فروش انواع پولهاي خارجي و در مواردي ايجاد اسناد اعتباري گسترش دهند . در نتيجه اولين بانک هاي خصوصي تشکيل گرديد . اين بانکها نه تهاه براي حفظ و نگهداري سپرده ها چيزي نمي گرفتند ، بلکه حاظر بودند در مقابل سپرده گذاري ، چند درصدي به عنوان پاداش بپردازند و اين امر موجب روي آوردن مردم به سمت بانکهاي خصوصي گرديد . اين روند به اين صورت ادامه داشت و تحول اساسي زماني رخ داد که صرافان مي توانستند ، بجاي پول نقد براي قرض گيرنده نيز رسيد بپردازند و اينجا بود که مهمترين تحول در عرصه بانکداري يعني خلق پول اعتباري صورت پذيرفت و به اين ترتيب صرافان توانستند متناسب با اعتبارشان چند برابر اندوخته هاي مردم رسيد بينشان پخش کنند و پولهاي واقعي را به عنوان پشتوانه براي مراجعات احتمالي نگه داشته و با اين ابداع حرفه صرافي و بانکداري به يکي از پر درآمدترين مشاغل تبديل گرديد . بعد از تسلط کليسا بر امور مردم به دليل سخت گيري هاي شديد مقامات کليسا در مقابل قرض هاي با بهره ، اين حرفه با مشکل جدي مواجه گشته و تا حدود زيادي از رونق افتاد. در اين دوران گردانندگان عمده چنين مراکزي ، يهوديان بودند. چرا که طبق تفسيرشان از آيين يهود گرفتن ربا و بهره از غير يهودي را مجاز مي دانستند . با پايان جنگهاي صليبي و آشنايي اروپاييان با کشورهاي مسلمان و فرهنگ و تمدن اسلامي ، دوره جديدي از تجارت و بازرگاني بين الملل بين شرق و غرب شکل گرفت و در قرنهاي چهارده و پانزده ميلادي اهميت فوق العاده اي يافت . گسترش بازرگاني ، تنوع پولهاي رايج ، مشکلات نقل و انتقال مسکوکات ، نياز تجار و پيشه وران به سرمايه هاي مالي و …….. عوامل مختلفي بودند که ضرورت تجديد حيات مؤسسات پولي و بانکي را طلب مي کرد . در همان حال تحولات سياسي اجتماعي جوامع غربي ، زمينه را براي اين مؤسسات آماده مي کرد . از يک طرف با پيدايش تفکرات جديد سياسي از نفوذ کليسا در اداره کشورهاي اروپايي کاسته شد و قوانين کليسايي تضعيف شدند ، از طرف ديگر تحت تأثير نيازهاي اجتماعي ، برخي از رهبران مسيحي معتقد بودند نرخ بهره هاي عادلانه (کم ) ربا نمي باشد و يا ربا تنها در قرضهاي مصرفي مطرح است و شامل قرضهاي توليدي و تجاري نمي شود . اين تغيير نگرش در رهبران مسيحي همراه با توجيهات ربا و بهره که از طرف حقوق دانان و اقتصاد دانان آن روز ارائه مي شد عرصه را براي پايدار شدن بانکها در مقياسي وسيع تر از سابق آماده کرد و بدين ترتيب نسل جديد بانکداري پا به عرصه وجود نهاد . بعد از آن تاريخ افراد و مؤسسات با ابداع شيوه هاي نوين فعاليتهاي بانکي موجب تکامل صنعت بانکداري شدند . امروزه نظام بانکي از اجزاء لاينفک اقتصادها خصوصا اقتصاد سرمايه داري به حساب مي آيد . البته بايد توجه داشت که فعاليتهاي متنوع بانکي عصر حاضر ، همه با هم و در يک مؤسسه خاص به وجود نيامده بلکه پيدايش آنها به تدريج در کشورهاي مختلف و در شرايط گوناگون صورت گرفته است .
توسعه شگفت انگيز فناوري اطلاعات و ارتباطات و گسترش آن به بازارهاي پولي و بانکي جهان ، علاوه بر تسهيل امور براي مشتريان بانکها ، روشهاي جاري بانکداري را متحول و دگرگون کرده است .
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
دیدگاهی بنویسید