اثر سوپرجاذب¬های طبیعی و مصنوعی بر قابلیت استفاده آب خاک و پراکنش ریشه زیتون
دانلود پروپوزال آماده: اثر سوپرجاذبهای طبیعی و مصنوعی بر قابلیت استفاده آب خاک و پراکنش ریشه زیتون
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی علوم باغبانی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
باتوجه به این که در کشور ایران اقلیم خشک و نیمه خشک اغلب مناطق را تحت تأثیر قرار داده و به خصوص خشکسالیهای اخیر بر این مشکل افزوده است. هریک از گیاهان به طور اعم و گیاهان باغی به طور اخص دارای یک حداقل نیاز آبی برای رشد و تولید عملکرد مطلوب هستند .در صورتی که این حداقل نیاز، به دلایلی نتواند فراهم شود، گیاه مواجه با تنش خشکی میشود. درصورت بروز تنش خشکی در مراحل رشدی حساس به کمبود آب، نظیر جوانه زنی بذر و گلدهی، صدمات جبران ناپذیری به محصول وارد میشود. کاربرد و اختلاط برخی مواد افزودنی نظیر بقایای گیاهی، کود دامی، کود کمپوست و مواد پلیمری سوپرجاذب می توانند مقادیر متفاوتی آب را در خود ذخیره نموده تا در مواقع کم آبی مورد استفاده گیاه قرار گیرد.
زيتون درختي نسبتاً کم نياز و مخصوص منطقه مديترانه است. اين منطقه داراي زمستانهاي مرطوب و ملايم، تابستانهاي گرم و بدون باران است. البته زیتون ميتواند آب و هواي نيمه سرد را هم تا حدودي تحمل کند، به شرط آن که حداقل درجه حرارت در زمستان از ۷- درجه سانتيگراد پائينتر نرود، زيرا که از سرما آسيب ميبيند. حتي پس از برداشت محصول نيز زماني که گياه در حال استراحت باشد، اگر دماي منطقه به ۷- درجه سانتيگراد برسد، نه تنها براي رقمهاي مقاوم به سرما، بلکه براي کليه رقمهايي که در حال خواب هستند خطرناک خواهد بود. زيتون حداقل هفت ماه از سال به متوسط دماي ۲۱ تا ۲۵ درجه سانتيگراد نياز دارد و گرما را تا ۵۰ درجه سانتي گراد تحمل ميکند و براي توليد محصول اقتصادي از ۲۰۰ تا ۱۴۰۰ ساعت دماي بين ۱۵-۷ درجه سانتيگراد نياز دارد. در مناطقي که مقدار بارندگي در حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ ميليمتر است به صورت ديم نيز کشت میشود (عصمتي، ۱۳۷۷).
زيتون از گياهان دو لپه و متعلق به خانواده Oleaceae ميباشد. در اين خانواده جنسهاي زيادي وجود دارد که اغلب آنها در نواحي گرمسيري يا نيمهگرمسيري رشد و نمو ميکنند. زيتونهاي تجاري متعلق به گونهOlea europae L. هستند که جز ۲۰ گونه Olea موجود در نواحي گرمسيري و نيمهگرمسيري جهان ميباشند (عصمتي، ۱۳۷۷). زيتون يک درخت هميشه سبز با عمر طولاني است که قدمت آن در حدود ۶۰۰۰ سال گزارش شده است. چوب آن در برابر پوسيدگي مقاوم است و وقتي که قسمتهاي بالاي درخت در اثر خسارت وسايل مکانيکي يا شرايط نامساعد محيطي از بين ميرود، رشد جديد از سيستم ريشه آن به وجود ميآيد. وقتي که زيتون از طريق بذر يا قلمه تکثير میشود، سيستم ريشهاي آن به طور معمول کم عمق است و حتي در خاکهاي عميق بيش از ۱۵۰ سانتيمتر در زمين گسترده نميشود. در بخشهاي هوايي درخت، اعضاي تشکيل دهنده آن با تراکم بالا، ميانگرههاي کوتاه و شاخ و برگ متراکم ديده میشود که نور به آساني نميتواند به داخل درخت نفوذ کند، مگر اينکه با اعمال مديريت مناسب در باغ و هرس خوب کانالهاي هدايت نور به طرف تنه و داخل درخت ايجاد شود (عصمتي، ۱۳۷۷؛ متشرع زاده، ۱۳۷۷).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
دیدگاهی بنویسید