: اثر تنش کمبود آب و نيتروژن در دوران رويشی و زايشی بر رشد و عملکرد دو رقم ذرت
دانلود پروپوزال آماده: اثر تنش کمبود آب و نيتروژن در دوران رويشی و زايشی بر رشد و عملکرد دو رقم ذرت
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مهندسی کشاورزی- زراعت
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
در سطح جهانی ۷۳% از کل آب شيرين برای آبياری استفاده میگردد، ۲۱ و ۵ درصد نيز به ترتيب مورد استفاده بخش صنعت و بخش خانگی قرار ميگيرد (گونزالز[۱]، ۱۹۹۸). دسترسی به آب يکی از مهمترين عوامل محيطی است که توليد گياهان زراعی را محدود میکند. در مقياس جهانی حدود نيمی از اراضی دنيا به کمبود آب دچار هستند (کرامر و بوير[۲]، ۱۹۹۵). به خاطر گوناگونی در دسترسی به آب و تقاضای تعرق از سالی به سال ديگر، در طی يک فصل زراعی، يا در طی يک روز، گياهان ممکن است دچار تنش آب به خاطر از دست دادن آب در فرايند تعرق گردند. مدت زمان کمبود ممکن است از ساعتها تا روزها متفاوت باشد. بسته شدن روزنهها در وسط روز و کاهش جذب دیاکسيدکربن در پاسخ به نرخ بالای تعرق در شرايط مزرعه، معمول است (مانتيث[۳]، ۱۹۹۵). توليد تجاری واقعی گياهان زراعی اصلی به طور متوسط ۳۳ درصد کمتر از توليد پتانسيل است (بوير، ۱۹۸۲). در بين عوامل مختلف که می توانند توليد گياهان زراعی را کاهش دهند، تنش آبی گياهان است که با عرضه ناکافی آب ايجاد میشود (ونجورا و آپچرچ[۴]، ۲۰۱۶). آبياری راهکاری ضروری و موثر برای بهبود توليد گياهان زراعی است. به طوری که، افزايش توليد در درجه اول به توسعه اراضی آبی نسبت داده شده است. اگر چه فقط حدود ۲۰ درصد از زمين های زراعی دنيا آبی است، تخمين زده میشود اين نسبت، ۴۰ درصد از توليد کشاورزی جهان را در اختيار داشته باشد (بوير، ۱۹۸۲).
کمبود آب يکی از مهمترين موضوعات چالش برانگيز در سطح جهانی است. اثرات تغيير اقليم از جمله افزايش امواج گرمايی و از طرفی کاهش بارندگی در بسياری از نقاط جهان بويژه منطقة عرضهای ميانی، دسترسي فصلي و حجم منابع آب را تغيير داده و کمبودها را تشديد کرده است (مارلند[۵] و همكاران، ۲۰۱۷). کشور ايران با قرار گرفتن در منطقه عرضهای ميانی از مناطق خشک و نيمه خشک دنيا و دارای شرايط آب و هوايی مديترانهای است. توليد محصول در چنين وضعيتی به علت کمبود نزولات آسمانی و توزيع نامتناسب آن، متکی بر آبياری بوده و در عين حال محدوديت منابع آب مهمترين عامل محدوده کننده بويژه درخصوص محصولات تابستانه میباشد (سپاسخواه و خواجه عبدالهی، ۲۰۱۷). سهم بخش کشاورزی از مجموع آب استحصالی کشور، ۷۲ ميليارد مترمکعب (۹۴ درصد) میباشد (فرداد و گلکار، ۱۳۸۱). همچنين، از مجموع ۵/۳۷ ميليون هکتار از اراضی کشاورزی شناسايی شده و ۲۰ ميليون هکتار اراضی مستعد آبياری کشور، تنها ۷/۷ ميليون هکتار(۲۱ درصد از اراضی کشاورزی) تحت پوشش آبياری قرار دارد (نورجو و همکاران، ۱۳۸۵). محدوديت منابع آب موجب گرديده است که آب به عنوان مهمترين نهاده توليد تلقی شود (حمزهای و همکاران، ۱۳۸۴).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] . Gonzalez
[۲] . Kramer and Boyer
[۳] . Monteith
[۴] . Wanjura and Upchurch
[۵] . Marland
دیدگاهی بنویسید