دانلود پروپوزال آماده: ارزيابي شاخص هاي کيفيت زندگي شهري در کرمانشاه (مطالعه موردي منطقه۲شهرداري کرمانشاه)

دانلود پروپوزال آماده: ارزيابي شاخص هاي کيفيت زندگي شهري در کرمانشاه  (مطالعه موردي منطقه۲شهرداري کرمانشاه)

نمونه پروپوزال های آماده همه رشته های دانشگاهی و دانلود فرم تکمیل شده و پر شده طرح پیشنهادیه پروپوزال ارشد و دکتری روانشناسی، نوشته شده با اصول روش تحقیق مناسب برای پایان نامه.

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

کيفيت محيط شهري سنجشي است براي ارزيابي شرايطي از محيط مسکوني که براي زندگي شهري حداقل مطلوبيت را به همراه دارد و از عوامل مؤثر بر آن مي توان از ميزان و نحوه خدمات رساني اجتماعي، چگونگي سلسله مراتب در کاربري هاي عمده و خدماتي شهر، امنيت اجتماعي در فضاهاي شهري، نحوه دسترسي به فضاهاي شهري، مکان قرار گيري کاربري ها و فضاهاي اصلي شهر در بستر شهر، محيط زيست شهري، عملکرد بخش هاي مختلف در شهر، فعاليت هاي در جريان در محيط شهري، توجه به هويت و فرهنگ بومي ساکنان و غيره را نام برد. دليل مهم براي چنين توجه اي به (مفهوم) کيفيت با توجه به برنامه ريزي و طراحي شهري به طور هم زمان و تعاملي از جمله راهكارهايي است كه مي تواند ارتقاي كيفيت عملكردي در فضاهاي شهري را محقق كند . پارامترهاي كيفيت محيط شهري براي بررسي نتايج مو رد انتظارطراحي از فرايند برنامه ريزي، پس از مقايسه نظريات مختلف و تحليل آن ها و لحاظ كردن وجوه اشتراك و افتراق ميان عناصر تشكيل دهنده كيفيت محيط شهري مانند نظريات جين جيكوبز، لينچ، بنتلي، دي اي تي آر، كرمونا و جان پانتر، در نهايت شش شاخص در نظر گرفته شد. اين شاخص ها عبارتند از نفوذپذيري[۱] ، تنوع[۲] ، ايمني و امنيت[۳]، انعطاف پذيري[۴]، همه شمول بودن[۵] و سرزندگي[۶]. كيفيت هاي محيط شهري مطابق با مدل كانتر از كيفيت هاي مربوط به كالبد، فعاليت و تصورات تشكيل مي شود. از امتزاج كيفيت هاي كالبدي و فعاليتي، كيفيت عملكردي پديد مي آيد (گلكار،۱۳۸۰: ۵۶).  به هرحال ميان برنامه ريزان شهري و سياست گذاران درباره ي تدقيق معناي کيفيت زندگي، اجزاي منفردي که کيفيت زندگي را در بردارند (کيفيت زندگي از مجموع و تعامل آ نها بدست مي آيد) و روشي که از طريق آن برنامه هاي ويژه، کيفيت زندگي را بهبود مي بخشند، توافق اندکي وجود دارد. در عين حال درگزارشات و پروژه هاي برنامه ريزي شهري بسياري به مفهوم کيفيت زندگي شهري اشاره مي شود، چه به عنوان نتيجه و حاصل پروژه و چه به عنوان بررسي وضعيت موجود (لطفي، ۶۸:۱۳۸۸ ).

استراتژي شهري بانک جهاني (۱۹۹۹) براي شهرهاي جهان سوم، بر روي چهار مشخصه اساسي قابليت سکونت، رقابت پذيري، حکمراني خوب و ورشکستگي ها متمرکز شده است؛ اين چهار عامل را نيز در افزايش رفاه ساکنين اين شهرها دخيل مي داند(باسخا و همکاران، ۹۸:۱۳۸۹).  در جديد ترين رتبه بندي با توجه به شاخص کيفيت زندگي بين کشور هاي جهان درسال۲۰۱۴ متاسفانه کشور ايران در رتبه ۵۱ جهان قرار گرفت که در جايگاه بسيار نامناسبي هم در قاره اسيا نيز قرار دارد. (رجوع شود به جدول رتبه بندي کشور هاي جهان از لحاظ شاخص هاي کيفيت زندگي سال۲۰۱۴ در سايت www.economic.com) و استان کرمانشاه درميان استانهاي ايران در سال ۹۱با رتبه کيفيت زندگي ۴۸/۱- در رتبه کيفيت زندگي پايين قرار گرفته است و در ميان ۲۵ استان مورد بررسي رتبه۲۲ را به خود اختصاص داده است (موذن۱۳۹:۱۳۹۱). به طور کلي، باتوجه به تحقيات ميداني و اطلاعات گرفته شده از شهرداري و مراجع زيربط و مقايسه آن با استاندارهاي معرفي شده از سوي منابع معتبر کيفيت زندگي در محله هاي منطقه ۲شهرداري کرمانشاه، بنا به دلايل مختلف در سطح پاييني قرار دارد ولازم است تحقيقات جامعي در همه تخصص ها صورت گيرد تا جهت برنامه ريزي هاي توسعه شهري در خدمت مديران و برنامه ريزان شهري قرار گيرد.

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی

 

[۱] – Permeability

[۲] – Variety

[۳] – Safety & Security

[۴] – Robustness

[۵] – Universal design

[۶] -Viability

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

15 − هفت =

0