بررسی وضعیت شاخص های سرمایه انسانی و رابطه آن با عملکرد کارکنان در اداره برق بندر ماهشهر

دانلود پروپوزال آماده: بررسی وضعیت شاخص های سرمایه انسانی و رابطه آن با عملکرد کارکنان در اداره برق بندر ماهشهر

دانلود پروپوزال آماده و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مدیریت و مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه مدیریت دولتی کارشناسی ارشد و انجام پایان نامه دکتری مدیریت دولتی و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده مدیریت دولتی روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

دنیای کنونی، عصردانایی است. مواهب، دارایی های طبیعی و مشهود کلید کامیابی جوامع و سازمان ها نیستند، بلکه برخورداری و مدیریت سرمایه های نامشهود موجود در عرصه محیط پرتلاطم و چالش برانگیز سازمان ها، رمز موفقیت آنها محسوب می شوند. سازمان هایی که بتوانند این دارایی های نامشهود را به خوبی تشخیص دهند و آنها را مدیریت کنند، نسبت به رقبایشان از عملکرد بهتری برخوردار خواهند بود. جهت مدیریت این دارایی ها لازم است سازمان ها از وضعیت کنونی انها مطلع شده و برای رفع نقص و کمبودهای آنان اقدامات لازمه را به عمل آورند. در یک دهه اخیر مدیریت سازمان ها تشخیص داده اند که در دستیابی به مزیت رقابتی پایدار و اثربخش، منابع انسانی از بالاترین اهمیت برخوردار است. در دنیایی که دانش و ارتباط با مشتریان بیش از پیش اهمیت یافته است، سرمایه انسانی که نشان دهنده حجم دانش، مهارت های فنی، خلاقیت و تجربه سازمان می باشد، اهمیت فزاینده ای می یابد و به همین نحو نیروی کار نه به عنوان دارایی های هزینه بردار، بلکه به عنوان دارایی های مولد تلقی می شوند (هندریکس[۱]، ۲۰۱۶).

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

امروزه ، سازمان ها در محيط جهاني بسيار رقابتي عمل مي کنند و مديران براي ارتقا بهره وري سازمانهاي شان، سازوکارهاي مختلفي از جمله کوچک سازي سازمان ها و خودکار کردن امور را به کار مي گيرند. درحالي که اين سازوکارها مي تواند موثر باشد اما يکي از مهمترين عوامل ، نيروي انساني است (فوئنته و دومنیک[۲]، ۲۰۱۸).

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

امینی و مصلی (۱۳۹۰) نقش سرمايه انساني از نوع تجربه در بهره ‌وري کل عوامل را مورد بررسی قرار دادند. نتايج برآورد الگوها به روش پنل ديتا بيانگر اين بود که سرمايه انساني از نوع آموزش تاثير مثبت و معناداري بر بهره ‌وري کل عوامل دارد. همچنین نتایج آنها نشان داد که افزايش سهم شاغلان با سابقه کار حداقل ۱۰ سال تاثير مثبت و بسيار زيادي بر ارتقاء بهره ‌وري کل عوامل دارد. تاثير مثبت و معنادار پيشرفت فني نيز تاييد شده است. در نهايت، ارتقاء سرمايه انسانی از طريق کاهش ظرفيت بيکار بنگاه‌ ها تاثير مثبت و معناداري بر ارتقاء بهره ‌وري کل عوامل دارد.

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۷- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۹- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

انجام پایان نامه کارشناسی ارشد، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری مدیریت، انجام رساله روانشناسی، انجام پروپوزال دکتری مدیریت.

 

[۱] – Hendricks

[۲] – Fuente and Domenech

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

17 − 2 =

0