بررسی تأثیر مدیریت زنجیره تأمین پایدار در صنعت هتلداری روی رفتارهای مشتریان

دانلود پروپوزال آماده: بررسی تأثیر مدیریت زنجیره تأمین پایدار در صنعت هتلداری روی رفتارهای مشتریان

دانلود پروپوزال آماده و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی و توریسم و انجام پایان نامه دکتری مدیریت جهانگردی و توریسم و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده مدیریت جهانگردی و توریسم روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

امروزه توجه به گردشگري به عنوان يكي از بخش هاي مهم و تأثيرگذار در اقتصاد جهان و كشورها به سرعت در حال گسترش است. گردشگری یکی از پررونق ترین فعالیت های اقتصادی جهان است. این صنعت اکنون در بسیاری از کشورها با رشد سریع تر نسبت به سایر بخش های اقتصادی و با ایجاد فرصت های شغلی جدید، یک صنعت پیشرو تلقی می شود. محيط به شدت رقابتي صنعت، بنگاه هاي فعال در زمينه گردشگري را وادار ميكند تا به دنبال روش هاي جديدي براي بهبود مزيت هاي رقابتي خود باشند (رمضانیان و همکاران، ۱۳۹۰).

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

زنجيره تأمين در صنعت هتلداری و توریسم سالهاي اخير نظر بسياري از محققان و صنعتگران را به خود جلب كرده است. در بازار رقابتي امروز توليدكنندگان در صدد بهبود وضع داخلي نيستند بلكه انتخاب بهترين بازارها (با توجه به پديده جهاني شدن) و بهترين تأمين كنندگان در صدر برنامه هاي انتخاب بهترين گزينه ها در هر يك از تصميم گيريهای آنها قرار گرفته است. فشار رقابتي زياد، بسياري از سازمانها را بر آن مي دارد تا محصولات و خدمات خود را سريعتر، ارزانتر و بهتر از رقيبان در اختيار مشتريان قرار دهند. مديران نيز دريافتند كه انجام چنين كاري به تنهايي و بدون داشتن تأمين كنندگان رضايت بخش ممكن نيست. از سوي ديگر اهميت فزاينده تصميمهاي مربوط به گزينش تأمين كننده سازمانها را به بازنگري در راهبرد هاي خريد و ارزيابي خود وا مي دارد و به همين دليل گزينش تأمين كنندگان در ادبيات مربوط به خريد اهميت قابل توجهي پيدا كرده است (باقرزاده، ۱۳۸۷).

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

جعفرنژاد و مومنی (۱۳۹۳) بررسي تاثير ابعاد مديريت زنجيره تامين پايدار بر عملكرد عملياتي زنجيره تامين با استفاده از تكنيك مدلسازي معادلات ساختاري و روش تحليل همبستگي متعارف را مورد مطالعه قرار دادند. در این پژوهش رابطه بين ابعاد مديريت زنجيره تامين پايدار شامل سه بعد اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي بر عملكرد عملياتي زنجيره تامين و چگونگي كنش اجزاي مرتبط با آن‌ها در زنجيره تامين گروه صنايع غذائي آي‌سودا مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که سه بعد اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي بر عملكرد عملياتي زنجيره تامين تأثیر معنی دار دارد.

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۷- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۹- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

انجام پایان نامه کارشناسی ارشد، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری مدیریت، انجام رساله روانشناسی، انجام پروپوزال دکتری مدیریت.

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

19 − پانزده =

0