گیاهان کود سبز، خاک ورزی (شخم)، نظام های خاک ورزی، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
متغیرها: گیاهان کود سبز، خاک ورزی (شخم)، نظام های خاک ورزی، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
توضیحات: ۱۷ صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
-گياهان کود سبز
با توجه به دیدگاه کشاورزی پایدار مبنی بر افزایش سهم نهادههای غیرشیمیایی و کاهش نهادههای شیمیایی، امروزه از تکنیکهای مهم و موثری از جمله کود سبز استفاده به عمل میآید. گیاهان کود سبز، گیاهانی هستند که از یک سو تأمین کننده مواد آلی و معدنی مورد نیاز گیاهان زراعی و از سوی دیگر حفاظتکننده منابع آب و خاک به شمار میآیند. این گیاهان برای مدت زمان معینی در زمینهای زراعی کاشته شده و در مرحله مشخصی از رشد به زمین برگردانده میشوند. در اصل کود سبز بخشی از تناوب زراعی است که برداشت محصولی در آن صورت نمیگیرد و هدف از آن بهبود حاصل خیزی خاک است (قلاوند و همکاران، ۲۰۱۸ ؛ موسوی و همکاران، ۲۰۱۸) .در واقع کود سبز یک روش دیرینه…………………
………….
– تأثير گياهان مختلف کود سبز بر عملکرد و اجزای عملکرد
در ژاپن با بررسی تأثیر گیاهان کود سبز کنف بنگالی و بادام زمینی بر رشد و جذب نیتروزن در گندم، گزارش نمودند که تیمار گیاهان کود سبز کنف بنگالی و بادام زمینی در مقایسه با آیش (عدم کاربرد کود سبز)، تأثیر مثبت و معنیداری بر برخی خصوصیات محصول اصلی (گندم) مانند عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی، محتوای نیتروژن اندامهای هوایی، تعداد دانه در سنبله و تعداد سنبله در مترمربع داشت (یانو[۱] و همکاران، ۱۹۹۴). همچنین پهلوان راد و همکاران (۲۰۱۸) نیز تأثیر کاربرد گیاهان مختلف کود سبز را بر عملکرد گندم و خصوصیات خاک، مورد مطالعه قرار دادند. این……………….
………………
– خاکورزی (شخم)
خاکورزی، به عملیات بههمزدن مکانیکی خاک به منظور تولید محصولات کشاورزی اطلاق میشود. هدف از خاکورزی صحیح، فراهم آوردن محیطی مناسب برای جوانهزدن بذر، رشد ریشه، کنترل علف هرز، کنترل فرسایش و رطوبت خاک، جلوگیری از رطوبت بیش از حد و کاهش استرس ناشی از کمبود رطوبت است (باکینگهام و پائولی، ۱۳۸۷). خاک از جمله مواد دیر تجدیدشونده است. حفاظت از خاک بستگی به نحوه استفاده از آن دارد. تخریب و فرسایش خاک سطحی، باعث کاهش توانایی آن برای ذخیره آب، مواد غذایی و رشد ریشه گیاهان میگردد (انصاری و آسودار، ۱۳۸۴). در واقع اهداف اساسی که در خاکورزی دنبال میشود عبارتند از سبز شدن، ایجاد بستر مناسب برای نفوذ ریشه، زهکشی مناسب خاک و کنترل علفهای هرز (برزگر و همکاران، ۲۰۱۷ و مک وردو و ترسا[۲]، ۲۰۱۷). سینگر[۳]……………
………………….
– انواع نظامهای خاکورزی
– نظام خاکورزی مرسوم
خاکورزی مرسوم عبارت است از یک سری عملیات خاکورزی متداول و سنتی که در یک منطقه جغرافیایی مشخص برای ایجاد بستر مناسب بذر و تولید یک محصول معین به کار میروند. عملیات به کار رفته برای محصولات مختلف و از منطقهای به منطقه دیگر حتی درون یک ناحیه به طور قابل ملاحظهای تغییر پیدا میکند (باکینگهام و پائولی، ۱۳۸۷). معمولاً خاکورزی مرسوم در سه نوبت انجام میشود که به ترتیب خاکورزی اولیه،خاکورزی ثانویه و……………..
……………….
– نظام خاکورزی حفاظتی
خاکورزی حفاظتی مفهوم گستردهای داشته و مفهوم وسیعی از عملیات و روشها را در برمیگیرد. این نوع خاکورزی از روشهایی متکامل شده که کاهش تردد ماشینآلات در مزرعه و افزایش عملکرد گیاهان، بدون انجام عملیات خاکورزیهای اولیه و ثانویه را توصیه مینمودند (گجری و همکاران، ۱۳۸۵). با نگهداری بیوماس گیاهی و
………………….
– نظام بیخاکورزی
در روش بيخاكورزي زمين زراعي از زمان برداشت محصول قبلي تا كشت بعد، مگر براي افزودن عناصر غذايي، دست نخورده باقي ميماند (رائو و دائو[۴]، ۱۹۹۶). در زمان كاشت با استفاده از شيار بازكن ماشينهاي…………..
………………..
– اثر کودسبز و خاکورزی بر خصوصيات فيزيکی خاک
خاكورزي بر بخش مهمي از خصوصيات فيزيكي خاك از قبيل دما، ذخيره و پراكنش رطوبت در خاك (لمپورلنس[۵] و همكاران، ۲۰۱۶) و نيز تراكم خاك (لپن[۶] و همكاران، ۲۰۱۷) اثر ميگذارد. خواص فیزیکی خاک عامل تعیین کننده اصلی رشد گیاهچه تا زمان سبز شدن میباشد (مالحی[۷] و همکاران، ۲۰۱۸).
………………….
– درصد رطوبت وزنی خاک
ذخیره و پراکنش رطوبت در خاک یکی از عوامل متأثر از نظام خاکورزی است. رطوبت به عنوان یک عامل اصلی محدودکننده در تولید محصولات به حساب میآید. نظام خاکورزی به طور مستقیم بر ذخیره رطوبتی و خصوصیات…………
……………
– جرم مخصوص ظاهری خاک
فشردگی به دلیل تردد ماشینآلات و ادوات خاکورزی ایجاد میشود. تردد ادوات منافذ را تخریب کرده و مقاومت به نفوذ را افزایش میدهد و در نتیجه جرم مخصوص ظاهری بالاتر میرود. فشردگی خاک اثر منفی بر روی خصوصیات خاک از قبیل پایداری خاک دانهها، قابلیت فرسایش، نفوذپذیری آب و زهکشی اثر دارد (فونتز[۸] و همکاران، ۲۰۱۷)…………..
………………
– تأثیر خاکورزی بر سبزشدن گياه
شیوههای مختلف خاکورزی و کاشت از طریق تغییر در شرایط فیزیکی بستر بذر، یعنی مشخصه حرارتی، رطوبتی، تهویهای و مقاومتی خاک باعث ۱۰ تا ۲۵ درصد بر سبز شدن بذر شد (آسودار و یوسفی، ۲۰۱۹). مديريت خاك و نوع………………
……………….
– اثر نظامهای خاکورزی بر عملکرد و اجزای عملکرد محصول
توجه به مديريتهاي نوين خاك از جمله خاكورزي حفاظتي با هدف حفاظت از منابع خاك و آب يك استراتژي مناسب جهت برون رفت از اين تنگنا به حساب ميآيد (برزگر و همكاران، ۲۰۱۷). طبق گزارش شکیل[۹] و همکاران (۲۰۱۳) به دنبال خاکورزی فعالیت میکروبی ۱۵ درصد افزایش یافت و باعث تخریب خاکدانهها، بهبود ۲۰ درصد در…………….
…………….
– اثر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد محصول
استفاده بهینه از نهادههای کشاورزی از جمله بذر از عمدهترین عوامل تأثیرگذار در تولید محصولات زراعی محسوب میگردد که به کار بردن میزان بذر مناسب ،از طریق تأثیر بر اجزای عملکرد سبب حصول حداکثر دانه کاسته میشود……………
……………
منابع
- اخوان، م.، سام دليري، م.، مبصر، ح.، دستان، س. و روستائي، خ. ۱۳۸۸٫ اثرات عدم مصرف نيتروژن و تراکم کاشت بر صفات زراعي برنج رقم طارم لنگرودي پژوهش در علوم زراعي. ۲:۳۵-۴۵٫
- ارشدی خمسه، آ.، الماسی، م.، راشد صدقی، ع. و احمدی عدلی، ر. ۱۳۹۱٫ تأثیر خاکورزی بر روی برنامهریزی آبیاری و عملکرد کلزا. نشریه دانش کشاورزی و تولید پایدار. جلد ۲۲٫ شماره ۱٫ ص ۱۱۵-۱۰۵٫
……………..
………………
دانلود پروپوزال آماده مدیریت، دانلود پروپوزال آماده حسابداری، دانلود پروپوزال آماده روانشناسی، دانلود پروپوزال آماده علوم تربیتی، دانلود پروپوزال آماده تربیت بدنی، دانلود پروپوزال آماده حقوق، دانلود پروپوزال آماده کشاورزی، دانلود پروپوزال آماده پزشکی، دانلود پروپوزال آماده پرستاری، دانلود پروپوزال آماده فناوری اطلاعات، دانلود پروپوزال آماده دکتری، دانلود پروپوزال آماده کارشناسی ارشد، دانلود پروپوزال آماده معماری، دانلود پروپوزال آماده اقتصاد، دانلود پروپوزال آماده زبان انگلیسی، دانلود پروپوزال آماده ادبیات فارسی، دانلود پروپوزال آماده فقه، حقوق و علوم قرآنی، دانلود پروپوزال آماده کامپیوتر، دانلود پروپوزال آماده علوم سیاسی، دانلود پروپوزال آماده جامعه شناسی، دانلود پروپوزال آماده تاریخ، دانلود پروپوزال آماده جغرافیا، دانلود پروپوزال آماده زیست شناسی، دانلود پروپوزال آماده کارآفرینی
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
[۱] Yano et al.
[۲] Mc verdu & Tressa
[۳] Singer et al.
[۴] Rao & Dao
[۵] Lampurlanes et al.
[۶] Lapen et al.
[۷] Malhi et al.
[۸] Funtes et al.
[۹] Shakeel Khan et al.
دیدگاهی بنویسید