شیوع شناسی اختلالات روانی و شخصیتی در بین زنان مجرد و متأهل دارای روابط جنسی
دانلود پروپوزال آماده: شیوع شناسی اختلالات روانی و شخصیتی در بین زنان مجرد و متأهل دارای روابط جنسی
دانلود پروپوزال آماده و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و انجام پایان نامه دکتری روانشناسی و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
تمایلات و فعالیت های جنسی امری واقع بینانه محسوب می شود و منشأ بسیاری از تحولات در زندگی انسان است، چراکه مانند سایر امیال فطری انسان از آغاز تولد کودک وجود داشته و متناسب با رشد او متحول و شکوفا می شود. امروزه با توسعه ابزارهای ارتباطی و به دلیل در دسترس بودن اینترنت در قرن جدید برای بسیاری از افراد درصد وارد شدن به مسائل جنسی حتی برای مجردها رو به افزایش است. محققان معتقدند که روابط جنسی کنترل نشده می تواند بنیان خانوادگی را نابود می کند و برای خود فرد هم اختلالاتی را به همراه داشته باشد. این اختلالات موجب مشکلات شغلی و اجتماعی برای فرد شده و در برخی موارد می تواند منجر به نتایج حادتری برای افراد شود که برای زنان این مسأله بیشتر بروز می کند (پونهولزر و همکاران[۱]، ۲۰۱۷).
بر طبق پنجمین نسخه راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی انجمن روانپزشکی آمریکا[۲]، اختلال روانی الگو یا نشانگان روان شناختی یا رفتاری است که در فرد رخ می دهد که طبق آن الگو یا نشانگان منعکس کننده ی یک بدکاری روانشناختی زیر بنایی است و پیامدهای آن ناتوانی یا پریشانی بالینی معنادار است (گنجی، ۱۳۹۲).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
رفتار و روابط جنسی، مثل خوردن و آشامیدن، جزئی از نیازهای زندگی همه انسان ها و به عبارتی لازمه یک زندگی مشترک سالم است، اما در برخی موارد می تواند منجر به اختلالاتی برای افراد و بخصوص زنان شود (صالح زاده و همکاران، ۱۳۹۰).
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
شیخی و همکاران (۱۳۹۲) ارتباط اعتیاد جنسی با تیپ شخصیتی وسواس و اضطراب در دانشجویان را مورد مطالعه قرار دادند. برای این کار تعداد ۲۵۰ نفر از دانشجویان به عنوان نمونه به روش نمونه گیری تصادفی ساده از بین دانشجویان دانشگاه آزاد سلماس انتخاب شدند و با پرسشنامه های تجدید نظر شده غربالگری اعتیاد جنسی ، اضطراب اشپیل برگر و وسواس ارزیابی شدند داده ها با استفاده از روش های ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون مدل (چند گانه و همرمان ) مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیپ های شخصیتی وسواس و اضطراب با اعتیاد جنسی همبستگی وجود دارد علاوه بر آن نتایج رگرسیون چند گانه نشان داد که بین متغیر ملاک (اعتیاد جنسی) با متغیرهای پیش بین (وسواس و اضطراب) ارتباط معنی داری وجود دارد و هر کدام به تنهایی به طور معناداری واریانس اعتیاد جنسی را پیش بینی می کند.
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيههاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۷- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۹- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری مدیریت، انجام رساله روانشناسی، انجام پروپوزال دکتری مدیریت.
[۱]– Ponholzer et al.
[۲]– DSM-5
دیدگاهی بنویسید