دانلود پروپوزال آماده زیست شناسی زیست فناوری (بیوتکنولوژی) گرایش میکروبی: اپیدمیولوژی مولکولی پروتئینP2 غشای خارجی در هموفیلوس آنفلوانزا
دانلود پروپوزال آماده زیست شناسی زیست فناوری (بیوتکنولوژی) گرایش میکروبی: اپیدمیولوژی مولکولی پروتئینP2 غشای خارجی در هموفیلوس آنفلوانزا
دانلود پروپوزال آماده زیست شناسی زیست فناوری (بیوتکنولوژی) گرایش میکروبی و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و انجام پایان نامه دکتری و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
هموفیلوس آنفلوانزا،یک باکتری گرم منفی و پاتوژن اختصاصی انسانی است که از نظر بیماری زایی میتواند ایجاد مننژیت حاد باکتریایی ،سپتی سمی،اپی گلوتیت،باکتریمی،عفونت گوش میانی کند. هدف این مطالعه بررسی یکی از این پروتئین ها ی حفاظت شده در باکتری هموفیلوس آنفلوانزا به منظور طراحی واکسن بومی علیه ان میباشد. پروتئينP2 ، بين ۳۸ الي ۴۰ كيلودالتون وزن داشته و بيش از ۵۰ درصد كل پروتئينهاي غشاء خارجي هموفيلوس را شامل ميگردد و غالبا توسط سويههاي فاقدكپسول و سویه b هموفیلوس ها بيان ميشود.
هموفیلوس آنفولانزا اولین بار در پاندمی ویروس آنفولانزا توسط فایفر[۱] در سال ۱۸۹۲ معرفی شد ( (Murley et al, 1988 (Reddy et al, 1996. فایفر گزارش کرد در نمونه خلط بیماران مبتلا به آنفولانزا یک باکتری ناشناخته مشاهده شده، که نام آن را باسیل فایفر گذاشت و تا چندین سال تصور بر این بود که این باکتری عامل بیماری آنفولانزا است به همین خاطر به آن آنفولانزا نیز میگفتند. بعدها مشخص شد که این باکتری به عنوان یک عفونت ثانویه در دستگاه تنفسی مبتلایان به ویروس آنفولانزا مطرح است (Peltola H, 2016). چهل سال بعد از فایفر، پیتمن[۲] نشان داد که هموفیلوس آنفولانزا میتواند به دو دسته کپسولدار و بدون کپسول تقسیم شود. وی شش تایپ پلی ساکارید کپسولی از این باکتری را بر مبنای خاصیت آنتی ژنیک آنها معرفی کرد که کپسول آنها مسئول ویرولانس ارگانیسم است. ساختار این کپسولها بعدها شناسایی شد. این شش تایپ راa تاf نامیدند (;Cotter D et al, 2016 ;Murley et al, 1998 (Murphy et al, 1993; Reddy et al, 1996 . (از بین این شش سروتایپ کپسولدار، سروتایپ b هموفیلوس آنفولانزا (Hib) تقریبا در ۹۰ درصد موارد ابتلا، اصلیترین عامل مننژیت باکتریایی در کودکان زیر ۵ سال، عامل ۹۵ درصد بیماریهای مهاجم دیگری همچون باکتریمی، پنومونی و سپتی سمی در کودکان و مسئول نیمی از بیماریهای مهاجم بزرگسالان همچون سلولیت، اپیگلوتیت، لارنژیت و ارتریت چرکی میباشد (;Haase et al, 1994 (Murphy et al, 1993.
……………………………
مشخصات میکروسکوپی و ماکروسکوپی:
هموفیلوس آنفولانزا کوکوباسیل گرم منفی، کوچک (۳/۰ × ۱ میکرومتر)، غیرمتحرک، بدون اسپور، بیهوازی اختیاری و سخت رشد از خانواده پاستورلاسه است. پلیمورفیسم به خصوص در باکتریهای جدا شده از کشت کهنه مشهود بوده و میتوان آن را به اشکال کوکوئید، کوکوباسیل، باسیل و یا اشکال رشتهای مشاهده کرد ((Sukupolvi-Petty et al, 2018;Reddy et al, 1996.
بر روی محیط کشت جامد شکلات اگار کلونیهای باکتری صاف، بیرنگ تا مایل به خاکستری، بسیار کوچک به قطر ۲-۱ میلی متر بعد از ۲۴ ساعت انکوباسیون ظاهر میشوند. مورفولوژی باکتری به محیط و سن کشت بستگی دارد. در کشتهای ۸-۶ ساعته در محیط کشت غنی، کوکوباسیلهای کوچک برتری دارند و در کشتهای کهنه اشکال میلهای بلند Sukupolvi-Petty et al, 2018)).
کشت باکتری در محیط شکلات اگار انجام میگیرد. این باکتری بسیار حساس است و برای رشد خود به هر دو فاکتور X و V موجود در خون نیاز دارد که به این ترتیب با دیسکگذاری در محیط شکلات اگار از سایر گونههای هموفیلوس متمایز میشود
…………………….
آنتي ژنها وعوامل بيماريزایي
كپسول :
كپسول اين باكتريها پليساكاريدي است كه در سروتيپ b از پليمريزاسيون جفت مونومرهاي قندهاي ۵ كربنه (پنتوز) بوجود ميايد، ولي در ساير سروتيپها شامل جفت مونومرهاي قندهاي ۶ كربنه (هگزوز) ميباشد كه پليمريزه گرديدهاند. PRP در هموفيلوس آنفلوانزا سروتيپb ، از واحدهاي خطي ريبوز (قند۵ كربنه)،ریبيتول و يك مولكول فسفات با پيوند فسفو دي استري تشكيل گرديده است. سويههاي كپسولدار هموفيلوس آنفلوانزا را به ۶ سروتيپ aالي f تقسيم نمودهاند. (Schouls et al, 2018)
……………….
عوامل اتصالي فيمبريه اي[۳]:
پيلي هماگلوتينه كننده[۴]:
پروتئينهاي مختلفي در تشكيل اين نوع پيلي دخالت دارند كه به پروتئينهاي Hif مشهور هستند. از اين ميان، انواع A تاF نقش مهمتري برعهده دارند. در راس پيلي پروتئين Hif A و در قسمت بدنه آن غالبا پروتئينهايHif D، Hif E قرار دارند. نقش اصلي اين پيلي، افزايش توانائي اتصال باكتري به مخاط و سلولهاي اپيتليال دستگاه تنفس فوقاني انسان ميباشد. تغييرات فاز انتي ژنيك در پروتئينهاي تشكيل دهنده پيلي مذكورگزارش شده است(van Ham et al, 1995;Nakamura et al, 2018).
……………………
اپیدمیولوژی
Hib، به طور غالب یک عامل بیماری زا در دوران کودکی است که در ۸۰ % موارد اتفاق افتاده در جهان باعث ابتلا.کودکان کمتر از ۵ سال میشود.
قبل از اینکه واکسیناسیون اغاز شود، Hib یکی از معمول ترین عوامل باکتریایی بود که پنومونی و مننژیت در کودکان بین سنین ۴ و ۱۸ ماه، با سرعت مرگ و میر بالا در جهان ایجاد میکرد.
Hib، قبلا معمول ترین عامل ایجاد مننژیت در کودکان استرالیایی بود.
………………
جلوگیری از پنومونی
عدم کاهش قطعی پنومونی در مطالعه لومبوک متفاوت بود با نتیجه دیگر مطالعات واکسن Hib.
محققان پیشنهاد کردند که موارد شدید پیدا شده آنها منتهی به شناخت تعداد زیادی از کودکان با پنومونی ویروس و غیر باکتریال شده که شناخت چنین مواردی ممکن است تاثیر پنومونی Hib را پیچیدهتر و دشوارتر کند.
آنها همچنین این موضوع را بیان کردهاند که سهم پنومونی ناشی از Hib ممکن است در آسیا پایینتر از دیگر جاها باشد.
پس از دریافت حداقل یک دوز از واکسن میزان بروز قطعی مننژیت Hib در ۲ سال اول زندگی از ۱۹ به ۶/۲ در هر ۰۰۰/۱۰۰ نفر کاهش یافت که نشان دهنده قدرت بازدارندگی واکسن به میزان ۱۶(۹۵%) در هر ۰۰۰/۱۰۰ کودک بود.
حداقل ۱ دوز از واکسن ۲۲% موارد کلینیکی مننژیت را جلوگیری کرد که میزان بازدارندگی واکسن ۱۵۸ در هر ۰۰۰/۱۰۰ کودک (۹۵%) است.
…………….
اهداف پژوهش
اپیدمیولوژی مولکولی پروتئینP2 غشای خارجی در هموفیلوس آنفلوانزا
پیشینه تحقیق
تعیین توالی در P2 نشان داده است که بخشهایی از آن که درون غشای خارجی قرار دارند، دارای سکانس حفظ شده میباشند. پروتئین غشای خارجی P2 برای اولین بار توسط Munson و همکارانش شناسایی و خالص سازی شد. مطالعات انجام شده توسط Munson و همکارانش در سال ۱۹۹۲ درجه بالایی از حفاظت از ژن P2 در میان گونههای نوع b هموفیلوس آنفلوانزا را نشان داده اند , ۱۹۹۲) . (Sikkema&Murphy.
………………..
روش تحقیق:
در این تحقیق ،اپیدمیولوژی ژن ompP2 با استفاده از نمونههای بالینی که از ۳۰ بیمار جداسازی شده بودند،مورد بررسی قرار می گیرد. باکتری ها در محیط شکلات اگار کشت داده و تستهای بیوشیمیایی انها انجام می شود. پس از تخلیص
………………..
…………….
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد زیست شناسی زیست فناوری (بیوتکنولوژی) گرایش میکروبی ، انجام پایان نامه دکتری، انجام رساله دکتری، نوشتن پروپوزال، انتخاب موضوع پایان نامه، پایان نامه مدیریت، انجام پایان نامه دکتری ، انجام رساله ، انجام پروپوزال دکتری ، پروپوزال آماده ، پروپوزال آماده ، پروپوزال آماده
[۱]– Pfeiffer
[۲] – Margaret Pittman
[۳]– Fimbrial Adhesins
[۴]– Haemagglutinating pili
دیدگاهی بنویسید