تنش های محیطی گیاهان
متغیرها: تنش های محیطی گیاهان
توضیحات: ۱۲ صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
تنشهاي محيطي:
تنش يا استرس واژهاي است که اولين بار توسط دانشمندان علوم بيولوژيک در مورد موجودات زنده به کار برده شد. بعدها اين واژه از علم فيزيک برگرفته شده و آن را به عنوان هر عاملي که امکان بالقوه وارد آوردن صدمه به موجودات زنده را دارد تعريف نمودند (کافي، ۱۳۷۹)……………..
…………………..
– تنش خشکي
به طور کلي در بين تمام تنشها، تنش خشکي[۱] يکي از مهمترين و شايعترين عوامل محدودکننده رشد گياهان در مناطق خشک و نيهخشک به شمار ميآيد (Turhan & Baser., 2017). خشکي يکي از مهمترين فاکتورهاي محدودکننده توليد است که در بسياري از نقاط دنيا مسئله تهديد کننده و رو به رشدي است (Passioura., 2018). بسياري از گياهان حداقل يک بار در سيکل زنگي خود با خشکي مواجه ميگردند و اين زماني است که بذر آنها رسيده و خشک ميشود (آرمندپيشه و همکاران، ۱۳۸۸)……………..
…………………..
– اثرات خشکي بر رشد و عملکرد
اولين و مهمترين تأثير خشکي آسيب زدن به جوانه و استقرار ضعيف آن است. رشد عبارت است از تقسيم سلول، طويل شدن سلول و تمايز، و درگير کردن رويدادهاي ژنتيکي، فيزيولوژيکي و مورفولوژيکي و ترکيب اثرات متقابل پيچيده آنها. کيفيت و کميت رشد گياه وابسته به فرآيندهايي است که بوسيله کمبود آب متأثر هستند. رشد سلول يک فرآيند فيزيولوژيکي حساس به خشکي است که دليل آن کاهش فشار تورگر ميباشد. در کمبود شديد آب، طويل شدن سلول بيشتر گياهان بوسيله قطع جريان آب از آوند چوب به سلولهاي در حال رشد اطراف متوقف ميشود (Farooq et al., 2018).
……………………
– اثرات خشکي بر روابط آب
مقاومت روزنهاي، نسبت تعرق محتواي نسبي آب برگ، درجه حرارت برگ و درجه حرارت کانوپي خصوصيات مهمي هستند که روي روابط آب تأثير ميگذارند. اگرچه اجزاي روابط آب گياه از کاهش يافتن آب قابل دسترس متأثر هستند، در حقيقت باز و بسته بودن روزنه تأثير بيشتري دارد. به علاوه تغيير در درجه حرارت برگ ميتواند فاکتور مهمي در کنترل وضعيت آب برگ در تنش خشکي باشد. گونه هاي متحمل به خشکي WUE را بوسيله کاهش تلفات آب حفظ ميکنند (Farooq et al., 2018).
……………………
– اثرات خشکي بر روابط غذايي
……………..
– اثرات خشکي بر فتوسنتز
…………….
– مکانيسمهاي فيزيولوژيکي تحمل به خشکي
………………..
– حفظ آب سلول و بافت
……………
– نقش آنزيمهاي آنتي اکسيدان[۲]
………….
– خصوصيات مطلوب يک بوته گياهي براي تحمل خشکي
……………..
– تعداد پنجه
…………..
– ريشه
…………….
– خوشه
……………..
– برگ
…………..
– راهبرد ها در شرايط تنش:
……………..
منابع
احمدي، ع.، د.، آ، بيکر. ۱۳۷۹ . عوامل روزنهاي و غير روزنهاي محدود کننده فتوسنتز در گندم در شرايط تنش خشکي. مجله علوم کشاورزي ايران ۳۱(۴). ۸۲۵-۸۱۳
باقريکمارعليا، م. ۱۳۷۵٫ بررسي شاخصهاي فيزيولوژيک مؤثر در ارزيابي ارقام گندم مقاوم به خشکي. پايان نامه کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي.
…………………
……………….
فدايي، ع۱۳۸۶ بررسي اثر تنش خشکي بر برخي خصوصيات رشدي و عملکرد سه رقم ذرت دانهاي در منطقه کرمان. پايان نامه کارشناسي ارشد زراعت. دانشکده کشاورزي دانشگاه شهيد باهنر کرمان.
…………………….
قیمت ۸۰۰۰ تومان
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
[۲] – Anti Oxidant Enzymes
دیدگاهی بنویسید