تأثیر اندازه و سطوح مختلف سنگریزه (گریت) بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در بلدرچین های ژاپنی
دانلود پروپوزال آماده: تأثیر اندازه و سطوح مختلف سنگریزه (گریت) بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در بلدرچین های ژاپنی
دانلود پروپوزال آماده کشاورزی با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال روش تحقیق و آماده کردن پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
امروزه بلدرچين های ژاپنی[۱] با داشتن بسياري ويژگي هاي مناسب مانند جثه کوچک، رشد سريع، بلوغ زود رس، توليد بالاي تخم، فاصله نسلي کوتاه، کمترين نياز به محيط پرورشي از نظر مساحت، خوراک کم، مقاومت به شوري جيره، دوره کوتاه جوجه کشي، مقاومت بالا نسبت به بسياري از بيماريهاي متداول، کيفيت بالاي گوشت و تخم، هزينه کم تغذيه و درمان و بازگشت سرمايه سريع، نياز به سرمايه گذاري کم در بخش هزينه هاي ثابت و جاري، بهاي مناسب گوشت و تخم در بازار، افزايش ميزان تقاضا جهت محصولات و مواردي نظير اينها، بعنوان پرنده اي با ارزش و اقتصادي شناخته شده و هم اکنون در بسياري از کشورهاي جهان پرورش داده مي شود.
پرندگانی که در سنگدان خود سنگریزه ندارند، عضو مزبور در آنها شکل درازتری[۲] پیدا میکند.استفاده از سنگریزه در جیره خوراکی میتواند به عنوان دندان برای طیور در نظر گرفته شود که میتواند به صورت محلول (سنگ آهک و پودر صدف) و به صورت نامحلول (سیلیس، ماسه میکا و شن) استفاده شود. منابعی که به صورت محلول مورد استفاده قرار میگیرد، میتواند کلسیم جیره را نیز تامین کند (آدنجی و اویلیکه، ۲۰۱۸).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
غلامی و همکاران (۱۳۹۰) اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی را مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه اثرات مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در غالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار (بدون مزولیت: شاهد؛ با مزولیت ریز: عبوری از الک ۱ میلی متری و مانده در الک ۲۲۵/۰ میلی متری، با مزولیت درشت: عبوری از الک ۳۶/۳ میلی متری و مانده در الک ۶۸/۱ میلی متری ) انجام شد. مزولیت جمع آوری شده به میزان ۲ درصد از سن ۷ تا ۴۲ روزگی به جیره اضافه شده و در جیره بدون مزولیت از سنگریزه استفاده شد. نتایج نشان داد که استفاده از مزولیت درشت بر عملکرد جوجه ها تأثیر منفی داشته و مزولیت ریز بر عملکرد بی تأثیر بود. بدین ترتیب که جوجه هایی که مزولیت درشت مصرف کرده بودند نسبت به آنهایی که مزولیت مصرف نکرده بودند، به طور معنی داری افزایش وزن کمتری داشتند. همچنین جوجه هایی که مزولیت درشت مصرف کرده بودند نسبت به آنهایی که مزولیت مصرف نکرده بودند یا مزولیت ریز مصرف کرده بودند به طور معنی داری ضریب تبدیل غذایی بالاتری داشتند. در نمونه های خون جوجه-های گروه شاهد نسبت به آنهایی که مزولیت ریز یا درشت مصرف کرده بودند تری گلیسیرید بیشتری مشاهده شد. در مورد لیپوپروتئین ها با دانسیته بالا، جوجه هایی که مزولیت درشت مصرف کرده بودند نسبت به آنهایی که سنگریزه مصرف کرده بودند به طور معنی داری غلظت لیپوپروتئین های با دانسیته پایین بالاتری داشتند اما به این لحاظ تفاوت معنی داری بین جوجه هایی که مزولیت ریز مصرف کرده بودند با آنهایی که سنگریزه یا مزولیت درشت مصرف کرده بودند، وجود نداشت. میزان آلکالین فسفاتاز، گلوکز، آلبومین، تیروکسین، کلسترول، لیپوپروتئین های با دانسیته پایین و اسید اوریک سرم خون و قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خوراک مصرفی تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت.
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيههاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۷- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۹- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
[۱] – Coturnix Coturnix Japonica
[۲] Elongated
دیدگاهی بنویسید