بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم توسط الگوریتم کلونی مورچگان
دانلود پروپوزال آماده: بهینه سازی مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم توسط الگوریتم کلونی مورچگان
دانلود پروپوزال آماده و پروپوزال تکمیل شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و انجام پایان نامه دکتری و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال آماده روش تحقیق ، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
شبکههاي حسگر بيسيم از مجموعهاي از گرههاي حسگر کوچک ميباشند که توانايي نظارت و حسکردن محيط پيرامون خود و ارسال دادههاي حس شده را به يک ايستگاه اصلي (چاهک) دارند [۳].
همانطور که در[۴] گفته شده، پروتکلهای مسیریابی در شبکههای حسگر بیسیم میتوانند از دید ساختار شبکه به سه دسته مسیریابی تخت، سلسه مراتبی و مبتنی بر مکان تقسیم شوند. در مدل تخت همهی گرهها نقش یا کار مساوی دارند، اما در مدل سلسله مراتبی گرهها نقشهای مختلفی را در شبکه بازی میکنند. در مدل مبتنی بر مکان نیز از موقعیت گرههای سنسور برای مسیردهی داده در شبکه استفاده میشود. پروتکل هایSPIN [1]، سیل آسا، شایعه پراکنی، مستقیم و همگی در دستهی مسیریابی تخت قرار دارند. پروتکل های LEACH [2]در دستهی سلسله مراتبی و پروتکلهای [۳]GEARو [۴]GAFنیز در دستهی مبتنی بر مکان قرار میگیرند.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
امروزه بحث سيستمهاي كنترل و نظارت از راه دور يكي از مباحث پر چالش در زمينه علوم الكترونيك كامپيوتر میباشد، لذا تحقيقات در هر زماني به دنبال راه حلي میباشد تا شرايط خاص وانتظارات مدنظر را پاسخ دهد؛ در شرايط وكيفيت كاري يكسان هر چه نسبت هزينه به كارائي پائينتر باشد، همان قدرمحبوبيت آن شيوه بالاتر خواهد رفت. براي اگاهي از تغييرات محيط اطراف و يا وضعيت هر مجموعه نيازمند يكسري تجهيزاتي هستيم كه بعنوان حسگر شناخته میشوند و اينها تغييرات مدنظر )تغييرات فيزيكي يا شيميائي) را در قالب يك پاسخ، به منظور اندازهگيري ميزان تغييرات و يا وجود آن، ارائه ميدهند. پس از جمع آوري اطلاعات مورد نياز ميتوان ساير عمليات را بر اساس پاسخ ارائه شده انجام داد. پيشرفتهاي اخير در زمينه الكترونيك و مخابرات بی سيم باعث شده بتوانيم گره هاي حسگر چند كاره، با توان مصرفي پائين و هزينه كم داشته باشيم كه از نظر اندازه خيلي كوچك هستند و برا ي مسافتهاي كوتاه میتوانند با هم ارتباط برقراركنند. اين گرههاي حسگر كوچك طبق نظريه شبكههاي حسگر، داراي تجهيزات حس كردن، پردازش دادهها و مخابره آنها و همچنين منابع انرژي ودادهمحور مي باشند. تفاوت اصلي شبکههاي حسگر با ساير شبكهها در ماهيت داده –محور پردازشي بسيار محدود در آنهاست كه موجب شده تا روشهاي مطرح شده جهت انتقال دادهها در ساير شبكهها و حتي شبكههايي كه تا حد زيادي ساختاري مشابه شبكههاي حسگر دارند (مانند شبكههاي موردي) ، در اين شبكهها قابل استفاده نباشند.
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
در [۱] برای کاهش مصرف انرژی، به کاهش تعداد بستههایی پرداخته است که در شبکه منتقل میشوند. تکنیک تجمیع دادهها، دادههای به هم مرتبط را با یکدیگر ترکیب مینماید و از ارسال بستههای اضافی در شبکه جلوگیری مینماید. این امر موجب افزایش طول عمر WSN شده زیرا مشکل محدودیت انرژی راتحمل میکند. برای این کار از ACO با الگوریتم درخت پوشا برای تجمیع دادهها مورد بررسی قرار گرفته است. WSNداده محور است. تکنیک تجمیع دادهها مصرف انرژی را با کاهش تعداد انتقال دادهها کاهش میدهد و این امر موجب افزایش طول عمر شبکه میشود. درخت تجمیع دادهها از فرومونهای انباشته شده، ساخته میشود. الگوریتم درخت پوشا، انرژی باقیمانده را میگیرد و درجه دسترسی جمعآوری دادهها را، ارزیابی میکند. این الگوریتم مشکل درخت جمعآوری را بهبود می بخشد[۱].
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيههاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۷- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۹- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
[۱] sensor protocols for information via negotiation
[۲] low energy adaptive clustering hierarchy
[۳] Geographic energy and aware routing protocol
[۴] geographic adaptive fidelity
دیدگاهی بنویسید