بررسی حافظه جمعی شهر تهران
دانلود پروپوزال تکمیل شده و پر شده: بررسی حافظه جمعی شهر تهران
نمونه پروپوزال های آماده همه رشته های دانشگاهی و دانلود فرم تکمیل شده و پر شده طرح پیشنهادیه پروپوزال ارشد و دکتری، نوشته شده با اصول روش تحقیق مناسب برای پایان نامه.
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
نگاه غالب درخصوص هویت تهران امروز، همواره نافی حضور گذشته ای در اکنون آن بوده است. تا آنجا که منازعه بر سر هویت و تاریخ تهران در ادبیات پژوهشی موجود، قویاٌ تهران را به مثابه ی نوعی هستی نامتعین و سیال نمایانده است که گذشته ی خود را به یاد نمی آورد. در نمونه ای از این متون، ناصر زادرفیعی در مقاله ی «فرایند اجتماعی- فضایی هویت شهر»، به طور کلی شهر را تجلی گاه اندیشه انتزاعی و اجتماعی، مظهر زندگی و منبع نمادین خاطرات و تصورات و تعلقات ما می داند و معتقد است وجه فرهنگی و انسانی شهر-تهران- آسیب دیده، دلبستگی و خاطره ای برنمی تابد و ما را نیز نمی نمایاند. (زاد رفیعی، ۱۰:۱۳۸۴) در مقابل این رویکرد، آنچه نگارنده را بر آن داشته است تا تفسیری تازه بر تهران عصر رضاخانی بگمارد، امکان دسترسی به گذشته ی تهران است نه در رابطه ای بلاواسطه با تاریخ توصیفی و مکتوب آن به منزله ی واقعیت تاریخی موجود از آن و نه در آنچه شهرسازان از کالبد فیزیکی و ریخت شهر نگاشته اند. بلکه در تفسیری مبتنی بر چگونگی حفظ موجودیت تهران، درون حافظه ی این شهر است. با این قصد، بر تهران پهلوی اول باز می نگریم، به مثابه ی دوره ای که واجد لحظه ی مواجهه ی شهر با تجدد است، لحظه ای که به واسطه ی آن گسست از متن پیشین-دارالخلافه ناصری- در هستی شهر اتفاق می افتد و دوره ای که متعاقباً سرآغازی ست بر تهران امروز- کلان شهر تهران-. از این روی نقطه عزیمت بحث، برجسته ساختن گسست وارده در مناسبات و ساخت شهر است، که به دنبال خود، ضرورت ابداع سنتی جدید به منظور برساختن حافظه ای جمعی جهت حفظ منطق و نظم تازه وارد را در پی داشته است.
در این پژوهش بر مبنای روش تفسیری و داده های تاریخیِ شهر تهران در دوره ی پهلوی اول، مدلی مفهومی را صورت بندی می کنیم، تا خوانشی از متن شهر محقق گردد که چگونگی استیلای گفتمان مسلط – دوران پهلوی اول- بر پیکره ی شهر را لحاظ کند. بدین معنا گویا، گفتمان مسلط مابه ازایی در مکان ها و پهنه بندی شهر می یابدکه می کوشد با «ابداع سنتی» نوپدید، حافظه مشترکی برای «ملت» جعل کند. از این
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
پروژه آماده مدیریت، حسابداری، پروپوزال آماده تقریبا رایگان ارشد و دکتری روانشناسی، پرسشنامه و ترجمه آماده کشاورزی، علوم سیاسی، معماری، عمران و همه رشته های دانشگاهی، پروپوزال پر شده مدیریت آموزشی، تکنولوژی آموزشی، تربیت بدنی
دیدگاهی بنویسید