: بررسی جامعهشناختی گرایش به ارزشهای غربی با تکیه بر میزان و نوع استفاده از شبکههای اجتماعی اینترنتی (مطالعه موردی جوانان شهر خلخال)
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی جامعهشناختی گرایش به ارزشهای غربی با تکیه بر میزان و نوع استفاده از شبکههای اجتماعی اینترنتی
(مطالعه موردی جوانان شهر خلخال)
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان پژوهش علوم اجتماعی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
ارزش به مثابه یک پدیده اجتماعی، از زمان تشکیل اجتماعات اولیه تاکنون در زندگی انسان نقشی مهم داشته است. به زعم ماکس وبر، زندگی بشر از یک رشته انتخابها تشکیل شده است. که افراد از طریق آنها نظامی از ارزشها را برپا میکنند. ارزشها پایه و اساس بینش و کنش انسان را تشکیل میدهند و در انتخاب گزینش و انجام کنش اجتماعی و رفتار نقش دارند از نظر کوئن، ارزشها در واقع انعکاسی از نیازهای مادی و روانی انسان و تبلوری از وضعیت ارتباط متقابل و روابط اجتماعی هستند که به تعابیر گوناگون، از جمله احساسات عمیق و تعیین بخش رفتار، از نظر روشه، نگرش بنیادی ناظر بر اهداف، و از نظر گیدنز، آرمانهای انتزاعی، محسوب میشوند (قنبری و دیگران، ۱۳۹۰: ۲۴).
ارزشها عمیقترین عنصر فرهنگی هستند که از سنتها، مبانی اخلاقی و بهویژه از ایدئولوژی حاکم بر جامعه نشأت میگیرند (علاقهبند، ۱۳۸۰: ۴۵). فیلسوفان علوم اجتماعی، قوام فرهنگ را به ارزشها میدانند؛ چون جامعه که در حقیقت چیزی جز تجسم ارتباطات افراد و کنشهای آنان با یکدیگر نیست، تنها با تکیه بر فرهنگ شکل میگیرد و آنچه شکلدهنده پایههای نظام رفتاری افراد و یا به تعبیر جامعهشناسان، تعیینکننده حدود رفتار و افعال فرد است، همان ارزشهاست. از این رو بنیان فرهنگ بر همان جنبه شناختیاش یعنی ارزشها نهاده شده است و ارزش نهتنها هویت فرهنگ، بلکه هویت هر جامعهای را شکل بخشیده و سمت و سو میدهد؛ چون جامعه، همان جمع جبری افراد است و ارزشها نیز درونیترین لایههای شخصیت درونی انسان هستند. ارزشها بهعنوان شکلدهنده پایههای نظام رفتاری افراد، دارای بیشترین تأثیر در کنش آنان بوده، در بعد روانی و فردی، مهمترین منبع را برای جهتگیری و درک و شناخت از خود و در بعد اجتماعی مجموعهای از عقاید و نگرشها هستند که فرد، طی فرایند جامعهپذیری آنها را بهدست میآورد و خود را با قواعد و هنجارهای جامعه هماهنگ میسازد (مریجی، ۱۳۸۷: ۲۶ـ۲۳).
ارزشها با تغییر تمدن و فرهنگ جامعه تغییر میکنند. جوامع انسانی در طی زمانها و مکانهای مختلف تحولات بسیاری را به خود دیده است، این امر موجب شده برخی از ارزشها در گذر زمان تغییرات بسیاری نمایند. جامعه ما و بسیاری دیگر از جوامع امروزی در معرض ارزشهای متنوع و متفاوت قرار دارد و همین امر منجر به بروز بسیاری از اختلالات رفتاری و هنجاری و بهعبارت دیگر بحران هنجاری شده و باعث گردیده است فرهنگ ما کلیت خود را از دست بدهد. این تعارض و از دست دادن کلیت فرهنگی در جامعه ما بهدلیل تحولاتی ایجاد شده که خود ناشی از ورود تکنولوژی و به تبع آن تغییر در سبک و روش زندگی مردم است. فرهنگ سنتی، قواعد، هنجارها و یک روش زندگی داشت که همه آن را پذیرفته و بر طبق آن عمل میکردند در نتیجه جامعه در حال تعادل بود و مردم میدانستند که در وضعیتهای مختلف چه واکنشی باید انجام دهند. اما فرهنگ جدید و صنعتی بسیاری از قواعد را برهم زده است. در گذشته، خانواده، شخصیت مذهبی و روابط اجتماعی را بهخوبی به نوجوانان آموزش میداده است ولی امروز نهادها و سازمانهای موجود در جامعه (مانند رسانههای جمعی) بسیاری از مسائلی که خانواده توصیه میکند، برهم زده و از روال خود خارج میسازد اکنون بهدلیل بقا و وجود بسیاری از ارزشهای مذهبی و سنتی گذشته و همچنین ورود یا ایجاد بسیاری از ارزشهای جدید، جامعه با سبکی از زندگی روبرو شده است که نه نشانی از سیوه سنتی دارد و نه شیوه تعقلی امروز. نهادها و عوامل متعددی دستاندرکار تربیت و اجتماعی کردن نسل جدید هستند و در کل مشخص نیست تربیتکننده نسل امروز کیست و شخصیت افراد جامعه چگونه شکل میگیرد (جلیلوند، ۱۳۸۸: ۱۲۳).
انقلاب رسانهای در دهههای اخیر که فرهنگ جدیدی را برای جوانان به همراه آورده است، موجب تغییر و دگرگونی در فرهنگ و زمینههای پایبندی به ارزشها، نهادها، سبک زندگی و نظایر آن گردیده است (عالی، ۱۳۸۸: ۲۱۱). شبکههای اجتماعی اینترنتی بهعنوان مهمترین مصادیق این امر، نفوذ هرچه بیشتر و تأثیر انکارناپذیر بر کلیه ابعاد شناختی آدمی یافته و فرهنگی نو بهوجود آورده است.
بر اساس تعریف صدیق بنای، شبکههای اجتماعی واژهای است که برای نامیدن گروهی از افراد که در این میان خود دارای ارتباطات وسیع و مستمر هستند و یک حلقه منسجم ارتباطی را تشکیل میدهند، بهکار میرود. وی معتقد است این واژه امروز بیشتر برای نامیدن سایتهای اینترنتی بهکار میرود که افراد با عضویت در آنها امکان دستیابی به اطلاعات سایر اعضا، آشنایی با علایق آنان، به اشتراکگذاری تولیدات متنی، صوتی و تصویری و نیز تشکیل گروههایی بر اساس علایق مشترک با برخی دیگر از اعضای سایت را پیدا میکنند (بشیر و افراسیابی، ۱۳۹۱: ۳۲).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
دیدگاهی بنویسید