بررسی تطبیقی مباحث ازدواج، طلاق و ارث از منظر حضرت امام خمینی (رحمهالله) و دکتر محمدصادقی تهرانی (رحمهالله)
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی تطبیقی مباحث ازدواج، طلاق و ارث از منظر حضرت امام خمینی (رحمهالله) و دکتر محمدصادقی تهرانی (رحمهالله)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
الهیات گرایش: فقه و مبانی حقوق اسلامی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
شرع مقدس اسلام به ازدواج عنایت و تاکید فوق العادهای دارد به طوری که پیامبر اکرم (ص) میفرماید: «مابُنی بَناءًفی الاِسلام احب إلی الله عَزّوجَلّ من التّزَویج»؛ هیچ چیزی نزد خداوند محبوب تراز ازدواج نیست.ًٌٍريال،؛,][\}
اولین آیهای که اهمیت ازدواج را بیان میکند، آیهی ۳ سوره نساء است که میفرماید: «وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَمَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلثَ وَرُبَعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَة أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَنُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ» تغیرهای پرسشهای تحقیق منظور تحقیق شرع مقدس اسلام به ازدواج عنایت و تاکید فوق العادهای دارد. «مَا مَلَکَت اَیمَنُکُم ذَلِکَ اَدنَی ألَاتَعُولُوا»؛ اگر بترسید که مبادا دربارهی یتیمان (یتیمان دختر) به هنگام ازدواج مراعات عدل و داد نکنید پس زنان نیکو و مناسب را به نکاح خود درآورید، دو یا سه یا چهار همسر (نه بیشتر) و اگر بترسید که (چون زنان متعدد گیرید و راه عدالت نپیمایید، پس تنها یک زن اختیارکنید، یا چنان که کنیزی دارید به آن اکتفا کنید، این به عدالت و ترک ستمکاری نزدیک تر است.
از حضرت علی (ع) نقل شده که فرمود: «تَزوّجوا، فانّ التّزویج سنّه رسول الله (ص)، فَاِنَّهُ کانَ یَقولُ مَن کانَ یُحِبّ أن یَتَّبِعُ سِنَتی، فَاِنّ مِن سِنَّتی اَلتَزویجُ»؛ ازدواج کنید، که همانا ازدواج کردن سنّت رسول خدا (ص) است که همواره میفرمودند: هرکس که دوست دارد از سنّت من تبعیت کند، همانا ازدواج کردن از سنّت من است.
درآیه ۳۲ سوره نورآمده است. «وَاَنکِحُوا الاَیَمَی مِنکُم وَالصَّالِحِینَ مِن عِبَادِکُم وَاِمَآئِکُم اِن یَکُونُوافُقَرَآءَ یُغنِهِمُ اللَهُ مِن فَضلِهِ وَلَلهُ واسِعُ عَلِیمُ»؛ زنان بی شوهر و مردان بی زن وکنیزان و بندگان شایستهی خود را به ازدواج یکدیگر درآورید تا میان مؤمنان، مرد بی زن و زن بی شوهر باقی نماند و از فقر نترسید که اگر زن و مردی فقیر هستند، خداوند به لطف خود آنان را بینیاز خواهد فرمود.
خداوند به حال بندگان آگاه است و رحمتش وسیع و لامتناهی است؛ یعنی نباید فقر سدّ راه ازدواج شود که این وسوسهی شیطان است. در روایتی از رسول خدا (ص) آمده که میفرمایند: هرکس که در اوایل جوانی ازدواج کند، شیطان فریاد زند: فریاد از او، فریاد از او، دو سوم دینش را از دستبرد من نگاه داشت، پس باید عبد خدا در نگهداری یک سوم دیگرش جانب تقوی را رعایت کند.
درآیۀی ۷ سورهی نساءآمده است «لِّلرّجَلِ نَصِبُ مِّمَّا تَرَکَ الوَالِدَانِ والأَقرَبُونَ وَلَلنَّسَآءِ نَصِیبٌ مِمَّا تَرَکَ الوَلِدانِ وَلاَقرَبُونَ مِمِّا قَلَّ مِنهُ أَوکَثُرَ نَصِیباً مَّفرُوضاً»؛ برای فرزندان زکور، ازما ترک ابوین وخویشان، سهمی است، و برای فرزندان اناث نیز از ما ترک سهمی است؛ چه مال اندک باشد یا بسیار، نصیب هرکس از آن معین گردیده است.
در عقد ازدواج زن به مرد حلال میشود و آن بر دو قسم است: دایم وغیر دایم. عقد دایم آن است که مدّت زناشویی درآن معین نشود و زنی راکه به این قسم عقد میکنند دایمه گویند و عقد غیردایم آن است که مدت زناشویی درآن معین شود، مثلا: زن را به مدت یک ساعت یایک روز یا یک ماه یا یک سال یا بیش تر عقد نمایند، و زنی را که به این قسم عقد کنند متعه وصیغه مینامند. (امام خمینی (ره)، ۱۳۸۸، ص ۳۷۴).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
دیدگاهی بنویسید