بررسی استراتژیهای ورود به بازارهای خارجی در بخش صنایع کوچک و متوسط ایرانی

عنوان پروپوزال: بررسی استراتژیهای ورود به بازارهای خارجی در بخش صنایع کوچک و متوسط ایرانی

قسمت هایی از پروپوزال:

بیان مسأله:

تغییرات محیطی، مشتریان و فناوری اطلاعات در سال های اخیر بنگاه های اقتصادی را به سمت ورود به بازارهای خارجی یا به عبارت دیگر جهانی شدن سوق داده است. در دنیای سراسر رقابت امروز، موفقیت هر کشور در گرو درک و شناخت از امکانات موجود و رفع موانع و مشکلات به منظور رشد و توسعه بیشتر در همه ابعاد و زمینه ها است. این امر مهم در کشور ما که سالیان دراز است تکیه بر درآمدهای نفتی داشته، بسیار ضروری و حیاتی به نظر می رسد (ولی بیگی، ۱۳۸۹).

فرآیند تحولات اقتصادی و تجارت در جهان، ضرورت تطبیق هوشمندانه شرایط کشور با ساز و کارهای اقتصادی حاکم بر جهان را ایجاب کرده است. گسترش روند جهانی سازی و پیوستن اغلب کشورها به سازمان تجارت جهانی در راستای کاهش موانع تجاری بین کشورها، منجر به افزایش روزافزون رقابت در سطح بین الملل شده است، به گونه ای که اگر کشوری از قابلیت ها و توانمندی های لازم برای مقابله با این رقابت فشرده بین المللی برخوردار نباشد، تضمینی در مقابل بقای آن در اقتصاد پویا و پیچیده امروز وجود نخواهد داشت (اخوی، ۱۹۹۶).

……

مرور منابع:

اسفندیاری و همکاران (۱۳۸۹) آسیب شناسی تسهیل تأمین مالی صنایع کوچک و متوسط را مورد مطالعه قرار دادند. در اين تحقيق سعي شده است بر اساس نيازهاي موجود و در چارچوب ساختارهاي موجود، روش هايي را براي تسهيل تأمين مالي صنايع کوچک و متوسط ارايه شود. نظام مالي موجود کشور به عنوان يک واقعيت پذيرفته شده است و سعي شده تا در چارچوب اين واقعيت و با استفاده از ظرفيت هاي آن، روش هايي را براي بهبود وضعيت حمايتي از صنايع کوچک و متوسط طراحي شود. مدل پيشنهادي بر محور تشکيل يک تعاوني سلسله مراتبي بوده است که نقش توأم بانک، بيمه و صندوق ضمانت را بازي کرده و به ارايه ي خدمات به واحدهاي صنعتي کوچک و متوسط مي پردازد.

………..

سوالات تحقیق:

به طور کلی شركت ها جهت ورود به بازار كشورهاي ميزبان از استراتژي هاي ورود[۱] مختلفي استفاده مي كنند كه از آن جمله مي توان از : ۱٫ صادرات[۲] ۲٫ اعطاي امتياز[۳] ۳٫ فرانچايزينگ[۴] ۴٫ قرار داد مديريتي[۵] ۵٫ توليد قرار دادي[۶] ۶٫ پروژهاي اجرايي كليد در دست[۷]۷٫ سرمايه گذاري خارجي مستقيم[۸] كه شامل الف : سرمايه گذاري مشترك[۹] ب : تاسيس يك واحد بامالكيت كامل[۱۰] و ۸٫ پيمانهاي استراتژيك[۱۱] نام برد(اسماعيل پور نجفيان ، ۱۳۸۰). حال سوالات تحقیق به شرح زیر است:

۱- صنایع کوچک و متوسط ايرانی از کدام استراتژی ها برای ورود به بازار های خارجی استفاده می کنند؟

۲- انگيزه هاي مديران صنایع کوچک و متو سط ايرانی در جهت بين المللي سازي بنگاه ها كدامند ؟‌

۳- عوامل موثر در زمينه حضور  SMEsايرانی در بازار های خارجی کدامند؟

 

………….

 

 

۱- Entry strategies

۲- Exporting

۳- License

۴- Franchising

۵- Management Contracting

۶- Contract Manufacturing

۷- Turnkey Operation

۸- foreign Direct Investments

۹- Joint venture

۱۰- Wholly-owned subsidiareis

۱۱- Strategic Alliances

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0