بررسی اثر بکارگیری فناوری اطلاعات در پیاده سازی و اجرای مدیریت دانش

دانلود پروپوزال آماده: بررسی اثر بکارگیری فناوری اطلاعات در پیاده سازی و اجرای مدیریت دانش

دانلود پروپوزال آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال اصلی و پروپوزال روش تحقیق و آماده کردن پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

سازمان ها برای تحقق اهداف خود دارای منابع و دارایی های متعددی هستند. برخی از این منابع و دارایی ها بسیار ارزشمند، یگانه و منحصر به فرد هستند و برای کسب مزیت رقابتی نقش محوری دارند. دانش از جمله ی این موارد است. به طوری که دانش را جانشین نهایی تولید ثروت و سرمایه پولی می دانند. نقش دانش در جهت رسيدن به رشد و توسعه همواره چشمگير بوده است. امروزه دانش موجود در سازمان ها از مهمترين سرمايه هاي آن ها تلقي مي شود که مي تواند در شرايط رقابتي معاصر به موفقيت و کسب مزيت هاي رقابتي کمک کند. بسياري از سازمان ها به خوبي دريافته اند که براي کسب موفقيت و حتي بقا به چيزي بيش از دست يابي اتفاقي و کوتاه مدت به دانش نياز دارند و راهي جز به کارگيري سيستم مناسب مديريت دانش ندارند (تقوی و شفیع زاده، ۱۳۸۸).

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

دانش و مدیریت دانش آن از جمله عناصری است که امروزه توجه همه سازمان ها را به سمت خود جلب نموده است. نتایج تحقیقات متعدد و آمار و ارقام موجود نشانگر آنست که کشور هایی که در ایجاد دانش از سایرین پیشی گرفته اند از نظر رشد رقابتی و قدرت اقتصادی نیز در مرتبه ای بالاتر از دیگران هستند. همچنین کشورهایی که از وضعیت اقتصادی مناسبی بر خوردار نیستند، از ضعف در شالوده ها و زیربنا در دانش رنج می برند. در واقع تأکید بر مدیریت دانش، حاصل توسعه اقتصادی، صنعتی و فرهنگی است. بسیاری از صاحبنظران اعتقاد دارند که اکنون بشر به عصر دانش گام نهاده است. عصری که مبنای رقابت سازمان ها، نه وابستگی به منابع طبیعی و یا بهره وری عملیاتی بلکه طراحی محصولات و خدمات متنوع و با کیفیت شده است (گوویند[۱]، ۲۰۱۳).

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

مددی و همکاران (۱۳۹۰) نقش فناوري اطلاعات در اثربخشي سازمان ‌هاي دانش محور (مطالعه موردي: پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران) را مورد مطالعه قرار دادند. جامعه آماري مورد نظر شامل اعضاي هيات علمي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران بوده است كه با استفاده از فرمول كوكران تعداد ۶۰ نفر به صورت تصادفي به عنوان نمونه آماري در اين تحقيق انتخاب شدند. ابزار جمع ‌آوري اطلاعات در اين نوع تحقيق پرسشنامه بوده است. طبق نتايج به دست آمده ضرورت به كارگيري فناوري اطلاعات در مواردي همچون تامين نيازهاي علمي و تخصصي دانشگران، بهبود در عملكرد شغلي، افزايش رضايت شغلي، پشتيباني از مديران و تاثير در روند تصميم ‌گيري آنان، توسعه اشكال جديدي از ساختار سازماني داراي اهميت است.

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۷- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۸- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۹- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

 

[۱] – Govind

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

7 − 6 =

0