: بررسی اثرات اجرای پروژههای بیابان زدایی بر توسعه کشاورزی در منطقه تکاب شهداد
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی اثرات اجرای پروژههای بیابان زدایی بر توسعه کشاورزی در منطقه تکاب شهداد
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت مناطق خشک و بیابانی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
کشور ایران بر روی کمربند خشک جغرافیایی جهان واقع گردیده،بطوریکه بخش قابل توجهی از مساحت کشور را کویرها و اراضی بیابانی در بر میگیرند.
وجود محدودیتهای اقلیمی و ادافیکی، ساختارهای اکولوژیکی را در این مناطق بسیار آسیبپذیر نموده بنحوی که هرگونه فشار ناشی از تحولات نامتعارف طبیعی و یا فعالیتهای غیراصولی انسانی در این زیست بومها،تخریب سرزمین وبروز پدیده بیابانزائی را به دنبال خواهد داشت.
پدیده بیابانزائی در کشور ما همواره بعنوان یکی از مهم ترین چالشهای زیست محیطی مطرح بود،که در سالهای اخیر اثر عواملی مانند، افزایش جمعیت، توسعه صنایع،استفاده بی رویه از منابع آب و زمین، توسعه غیراصولی اراضی کشاورزی،آلودگیهای مختلف زیست محیطی وبروز تغییرات نامتعارف اقلیمی این پدیده را تشدید نموده است.
پیامدهای بیابانزائی از قبیل شورشدن آب و خاک، جاری شدن سیلابها،فرسایش شدید وهجوم ماسههای روان،موانعی جدی را در مسیر دستیابی به اهداف توسعه پایدار ایجاد مینمایند.
بنابراین اجرای طرحها وپروژه های بیابانزدائی در سطوحی گسترده به منظور مهار بیابانزائی و احیاء واصلاح اراضی تخریب یافته در برنامهریزیهای توسعه امری اجتناب ناپذیر بوده،که به لطف خداوند و تلاش کارشناسان و دست اندرکاران این بخش، در چهار دهه گذشته اقدامات ارزندهای پیرامون این مسئله در کشور ما صورت گرفته است.اما با توجه به گستردگی پهنههای بیابانی،رشد فزاینده بیابانزائی و وجود محدودیتهای اجرائی،هنوز نیاز به فعالیتهای زیادی در این زمینه میباشد .
با وجود قدمت چهلساله فعاليتهاي بيابانزدائي، تا كنون مطالعات اندكي در زمينه چگونگی ومیزان اثر اين اقدامات برپارامترهای اقتصادی، اجتماعیوزیست محیطی صورت گرفته که درسالهای اخیرنظربرخی ازمحققین وپژوهشگران این بخش رابه خودمعطوف نمودهاست. بر اساس بررسي بهعمل آمده در تحقيقاتي كه تا كنون در اين زمينه صورت گرفته بيشتر به تحلیلهای توصیفی و محتوایی از موضوع پرداخته شده وکمتر از روشهای آماری به منظور تحلیل وتشریح کمی این اثرات استفاده گردیده است.
از آنجائیکه بخش کشاورزی از مهمترین ارکان اقتصادی در هر منطقه به شمار میرود و مستقیماً وابسته به منابع آب و خاک بوده وهرگونه تغییر در این منابع تأثیری ملموس ومشهود بر فعالیت این بخش میگذارد. بنابراین بررسی اثر فعالیتهای بیابانزدائی بربخش کشاورزی از قابلیت بیشتری نسبت به سایر بخش های تأثیرپذیر، برخوردار میباشد.
در مطالعه حاضر با توجه به نیازی که در این زمینه احساس می شد،سعی گردیده با استناد به روشهای آماری در مطالعات اجتماعی و اقتصادی، تحلیل کمی وجامعی و از تأثیر اقدامات بیابانزدائی بر توسعه کشاورزی ارائه شود.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
دیدگاهی بنویسید