: بررسي رابطه فرهنگ سازماني و پیاده سازی نظام مدیریت دانش در ستاد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نداجا)
دانلود پروپوزال آماده: : بررسي رابطه فرهنگ سازماني و پیاده سازی نظام مدیریت دانش در ستاد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نداجا)
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درسَ روش تحقیق برای رشته های مختلف
مدیریت اجرایی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
جهان پس از گذار از انقلاب صنعتی كه سرمایه و نیروی کار به عنوان منابع اصلی آن بهشمار ميرفتند، شاهد انقلاب اطلاعاتی بوده،که در آن خلق ثروت و درآمد به عنوان منبع ارزشمند دانش ميباشند. در اقتصادهای دانش محور امروزی، دانش به عنوان منبعاي کلیدی محسوب می شود که باید همانند جریان نقدینگی، منابع انسانی و یا مواد اولیه مدیریت شود. در چنین شرایطی تنها سازمانهایی میتوانند عملکرد موفقیتآمیزی داشته باشند که بتوانند از دانش به عنوان یک مزیت رقابتی پایدار بهره گیرند. از اینرو مدیریت دانش به یکی از مهمترین وظایف سازمانهایی تبدیل شده است که تلاش میکنند به سازمان یادگیرنده تبدیل شوند، سازمانهایی که به طور موثر اقدام به کسب، خلق، انتقال و استفاده از دانش برای اصلاح و بهبود فعالیتها و عملکرد خود میكنند(فاني، ۱۳۷۸).
مدیریت دانش شیوه جدیدی برای تفکر در مورد سازمان و تسهیم منابع فکری و خلاقانه سازمان است. مدیریت دانش به تلاشهایی اشاره دارد که به طور سیستماتیک برای یافتن، ساماندهی و قابل دسترس نمودن سرمایههای فکری سازمان و تقویت فرهنگ یادگیری مستمر و تسهیم دانش در سازمان صورت میگیرد. بسياري از سازمانها با تمركز بر مديريت دانش و سرمايهگذاري گسترده در زمينه فناوري اطلاعات به دنبال دسترسي به مزاياي حاصل از مديريت دانش هستند و تلاش ميكنند با پيادهسازي استراتژي مديريت دانش عملكرد خود را بهبود ببخشند(Rowland, 2017, 96).
مديريتدانش،كسبدانشدرست برايافرادمناسب،درزمانصحيحومكانمناسباست،بهگونهايكهآنانبتوانندبراي دستيابيبهاهدافسازمان،بهتريناستفادهراازدانشببرند(زعفريان، ۱۳۸۷، ۳).
مديريت دانش، فرآيندي است كه بهواسطهي آن سازمانها در زمينه يادگيري (درونيكردن دانش) كدگذاري دانش (بيروني كردن دانش) و توزيع و انتقال دانش، مهارتهايي را كسب ميكنند(ابطحي، ۱۳۸۵، ۳۴).
كريس آرجريس در سال ۱۹۷۸ فرهنگ سازماني را نظامي زنده ميداند كه خود را در قالب رفتاري كه افراد سازمان از خود نشان ميدهند، نحوهاي كه ميانديشند، احساس ميكنند و شيوهاي كه با يكديگر رفتار ميكنند، نشان ميدهد(Argyris, 1987).
چالشي كه در اينجا وجود دارد اين است كه مديريت دانش موضوعي سيستماتيك و مقولهاي كه اجراي موفقيتآميزآن نيازمند نگرشي همه جانبه و فراگير به عوامل مختلف سازماني است. بسياري از سازمانهايي كه به دنبال پيادهسازي مديريت دانش بودهاند، اقدام به سرمايهگذاري گسترده در زمينه فناوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي نمودهاند. اما بايد توجه داشت كه فناوري اطلاعات[۱] تنها بخشي از مديريت دانش است و پيادهسازي موفقيتآميز اين استراتژي مستلزم اين است كه عوامل سازماني مختلف موجود در يك سازمان از جمله ساختارسازماني[۲] ، فرهنگ سازماني[۳] ، تكنولوژي[۴] ، منابع انساني[۵] و ..، داراي ويژگيهاي خاصي بوده و از انسجام و هماهنگي لازم برخوردار باشند. وجود شكاف و ناهماهنگي در بين اين عوامل مانع از پيادهسازي موفقيتآميز استراتژي مديريت دانش خواهد شد. بنابراين شناخت وضعيت عواملسازماني از حيث ويژگيهاي لازم براي پيادهسازي استراتژي مديريت دانش، اقدام اوليه مهمي است كه ميتواند بنيان مستحكمي را براي اقدامات بعدي در اين راستا فراهم سازد(Lai, 2018,322).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
https://lszapi.com/: https://lszapi.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] .Information Technology (IT)
[۲] – organizational structure
[۳] – organizational culture
[۴] – technology
[۵] – human resources
دیدگاهی بنویسید