: امکان¬سنجی بهره¬گیری از انرژی¬های تجدیدپذیر در استان هرمزگان با تاکید بر انرژی¬های بادی و خورشیدی

دانلود پروپوزال آماده: امکان­سنجی بهره­گیری از انرژی­های تجدیدپذیر در استان هرمزگان با تاکید بر انرژی­های بادی و خورشیدی

 فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

برق گرایش: قدرت

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

امروزه گرم شدن روز افزون هوای کره زمین بخاطر اثرات منفی گازهای گلخانه‌ای، یکی از مسائل مهم و قابل توجه است. استفاده از سوخت‌های فسیلی جهت تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها علاوه بر تمام شدن سریع آنها باعث افزایش آلودگی محیط زیست می‌گردد. به گونه‌ای که طبق برآوردهای انجام شده به ازای تولید هر مگاوات ساعت انرژی با سوخت گازوئیل، مقدار ۳/۲۱ کیلوگرم اکسیدها، کربن، و مونواکسید کربن و ۶۷۵ کیلوگرم دی‌اکسیدکربن وارد هوا می‌شود (استبصاری و همکاران، ۱۳۹۲). کاهش سوخت‌های فسیلی موجب شده ‌است که استفاده از انرژی‌های تجدید‌پذیر همچون انرژی باد، خورشید، زمین گرمایی و … به عنوان منابعی پاک، تمام نشدنی، نامحدود و سازگار با محیط زیست در دستور کار قرار بگیرد (Douglas et. al., 2019). برتری انرژی تجدیدپذیر در این است که قابل جایگزینی و در همه‌جا موجود است و اساساً آلاینده نمی‌باشد. از معایب این انرژی می‌توان به چگالی و تنوع پایین آن اشاره کرد که منجربه هزینه‌ی اولیه‌ی بالا به دلیل نیاز به اشغال زمین و ذخیره کردن یا توان پشتیبان می‌گردد (Alamdari et. al., 2016).

افزایش استفاده از انرژی تجدید پذیر باعث رشد اقتصادی، ایجاد فرصت شغلی، بالابردن امنیت ملی، محافظت از مصرف‌کننده‌ها در مقابل افزایش قیمت‌ها، تامین کسری مربوط به بازار جهانی سوخت و کاهش قابل توجه آلوده‌کننده‌هایی که باعث گرم شدن زمین و اثرات گلخانه‌ای می‌شوند، می‌گردد (Saidur et. al., 2019). از اینرو مسئله‌ای که سیاست‌گذاران بازار برق با آن مواجه هستند این است که چگونه انرژی‌های تجدید پذیر را وارد بازار برق کنند به طوری‌که این انرژی‌ها نقش خود را در بازار آینده به خوبی ایفا کنند. ویژگی‌های ذکر شده انرژی‌های تجدیدپذیر موجب شده‌است که امروزه از آنها در مقیاس بزرگ استفاده شود. از بین انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی بادی و خورشید در دسترس‌ترین انرژی ها محسوب می‌گردند. اما از مشکلات آنها می‌توان به وابستگی آنها به شرایط محیطی و اقلیمی اشاره نمود. ترکیب دو منبع انرژی با همدیگر می‌تواند بر ضعف هر یک از آنها غلبه نماید (حسنعلیان و همکاران، ۱۳۹۰).امروزه سیستم ترکیبی تولید انرژی به یکی از امیدبخش‌ترین راه‌حل‌ها برای مرتفع کردن نیاز برق مناطق مختلف تبدیل شده است (Giraund et. al., 2016).

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

یازده + هفت =

0