آشکارسازی تغییرات بارش استان کرمانشاه با استفاده از مدل های آماری

دانلود پروپوزال آماده: آشکارسازی تغییرات بارش استان کرمانشاه با استفاده از مدل های آماری

  فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف

جغرافیا طبیعی گرایش تغییرات آب وهوایی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

تغییر اقلیم از طریق ردیابی مشخصاتی نظیر کمیت­ و الگوی زمانی- مکانی عناصر اقلیمی قابل مطالعه است. در این میان مطالعه­ی بارش­­ از رواج­ زیادی برخورداراست. بارش­ به عنوان یکی­ از عناصر بنیادی ­اقلیم­ به­ ویژه­ طی قرن ­بیستم­ در عرض­های ­میانه­ و بالای نیمکره­ی­ شمالی­ در حدود۱  % درصد افزایش داشته­ است. ازطرف ­دیگر در خشکی­های­ جنب­ حاره (عرض­۳۰-۱۰درجه­شمالی) روند بارش­در حدود ۳%درصد کاهش ­یافته­ است­ و در نواحی­ حاره­ای افزایش­ نسبی بارش­ در حدود ۲%-۳% بوده است. (ماسمن[۱] ­و همکاران،۴۳:۲۰۱۷ ) به­ دنبال تأثیراتی­ که­ پدیده­ی ­تغییر اقلیم  بر عناصر اقلیمی جهان داشته­ است، اندیشمندان ­ایرانی نیز طی­ دهه­های­ اخیر در تکاپو برای­ بررسی ­تأثیرات پدیده­ی مذکور بر عناصر اقلیم­ ایران بوده­اند. در این­ راستا برخی ­محققین­ توجه ­خود را بر تغییرات­ بلند مدت بارش معطوف­ داشته­اند. (عساکره­  وهمکاران ،۶۲:۱۳۹۱) در ایران، بارش از مهم­ترین پارامترهای حیاتی و پاره­ای مهم در ساختمان اقلیم به شمار می­رود. هر چند بارش در گستره ایران سرشتی تناوبی دارد، اما توزیع مکانی و زمانی آن به شدت ناموزون است. (مسعودیان، ۱۳۲:۱۳۹۰ ) به همین خاطر وابستگی آشکار یا پنهان به بارش سبب توزیع ناموزون در منابع آب، حیات جانوری و غیره گردیده است. نایکنواختی در توزیع مکانی و زمانی بارش به ترتیب به ناهمواری­ها و آرایش آن­ها و موقعیت جغرافیایی ایران مربوط می­شود  بر همین اساس است که آرایش جغرافیایی نواحی بارشی در ایران، وابستگی مقدار بارش به ناهمواری­ها و زمان بارش را به عرض جغرافیایی نشان می­دهد. (همان منبع :۷۹) به­ طور کلی­ بر اساس ­مدل­های­ شبیه­سازی­ و سناریوها­ی متعدد، متوسط ­تراکم تبخیرآب ­در جهان ­و میزان بارندگی ­در طی قرن ۲۱ در عرض­های میانی ­و بالای کره­ه­ی ­زمین ­در زمستان­ افزایش خواهد یافت­ ولی ­از سوی­ دیگر بین عرض­های جغرافیایی پایین­ انتظار افزایش  ­و هم کاهش­ را خواهیم­ داشت. همچنین­ در مناطقی­ که ­افزایش متوسط بارندگی بیشترا نتظار می­رود، تغییرات سالانه بارندگی بیشتر خواهد بود. (اروزوی­  یلدیریم[۲] و همکاران ،۴۳:۴۰۰۴) در هر سال­ بین بارندگی آن سال­ و پدیده­های ­دیگر رابطه­ی معین­ و نظمی پایدار حاکم ­است. اما وضعیت پراکندگی پدیده­ها از سالی به ­سال ­دیگر فرق می­کند و در نتیجه­ مقدار بارش ­و یا شدت رابطه نیز تغییر می­کند. بنابرین برای ­دسترسی به ­یک نتیجه­ی پایدار و حالت­ غالب­ از مدل­­ها و روش­های­ آماری ­و قانون احتمالات­ استفاده می­شود. مثلاٌ برای ناحیه ­بندی بارش ­ایران، شناخت­ نظم حاکم­ در شیب مکانی بارش بین شرق ­و غرب­ ایران ­از مدل­های ­آماری ­و ریاضی ­استفاده می­شود. (علیجانی، ۱۲:۱۳۷۱)

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

https://lszapi.com/: https://lszapi.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

[۱]mosmann

[۲]Yildirim, E.Y

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

5 × 5 =

0